SEYNTEX NV

Contactgegevens SEYNTEX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEYNTEX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEYNTEX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Seyntexlaan 1 8700 Tielt, België

Telefoon (phone): 32.51 42 37 11 32.51 42 37 11

Fax (fax): 32.51 42 37 99 32.51 42 37 99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEYNTEX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEYNTEX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEYNTEX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEYNTEX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEYNTEX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEYNTEX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEYNTEX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEYNTEX NV
Products information SEYNTEX NV

BTW identificatienummer (tax): BE07488250732
Ondernemingsnummer: 5185241699
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Fabrics

Product categorie (product category): Fabrics; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEYNTEX NV
(Get full report from official database of BE for SEYNTEX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEYNTEX NV
Addition kinds of activities for SEYNTEX NV

2053. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
25140204. Keukenkasten: metaal | Kitchen cabinets: metal
28610106. Terpentine, pijnboomolie | Turpentine, pine oil
33130101. Ferromanganese, niet in hoogovens gemaakt | Ferromanganese, not made in blast furnaces
51690301. wasmiddelen | Detergents
95320101. Communautaire planning en ontwikkelingsagentschap, overheid | Community planning and development agency, government

Werken bij SEYNTEX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEYNTEX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEYNTEX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEYNTEX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van SEYNTEX NV in sociale netwerken
Look for responds of SEYNTEX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEYNTEX NV. Laat een reactie achter voor SEYNTEX NV. SEYNTEX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEYNTEX NV. Leave a respond for SEYNTEX NV. SEYNTEX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEYNTEX NV op de google maps. Adres en contacten SEYNTEX NV
Location of SEYNTEX NV on the google maps. Address and contacts of SEYNTEX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SEYNTEX NV SEYNTEX NV: DEKKERS | PADEM | MATTHYS-DECLOEDT | CARROSSERIE SESSA | CACHERA SPORT

Other related companies as SEYNTEX NV: DEKKERS | PADEM | MATTHYS-DECLOEDT | CARROSSERIE SESSA | CACHERA SPORT

SEYNTEX NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEYNTEX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07488250732. Het bedrijf SEYNTEX NV bevindt zich op het adres: Seyntexlaan 1 8700 Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fabrics; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Fabrics.
De hoofdactiviteit van SEYNTEX NV is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEYNTEX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEYNTEX NV, openstaande posities, locatie van SEYNTEX NV op de kaart.

SEYNTEX NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEYNTEX NV, company assigned to the tax number BE07488250732. The company SEYNTEX NV is located at the address: Seyntexlaan 1 8700 Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fabrics; Textiles and Clothing. List of products are Fabrics.
The main activity of SEYNTEX NV is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SEYNTEX NV is not available. You also can look at reviews of SEYNTEX NV, open positions, location of SEYNTEX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEYNTEX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEYNTEX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEYNTEX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEYNTEX NV, employees, financial statistics.