Willems Recuperatiebedrijf NV

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Willems Recuperatiebedrijf NV
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Willems Recuperatiebedrijf NV

Contactgegevens Willems Recuperatiebedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willems Recuperatiebedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willems Recuperatiebedrijf NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 543 Box 1; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 51 44 66 (+32-059 51 44 66) 059 51 44 66 (+32-059 51 44 66)

Fax (fax): 059 80 30 88 (+32-059 80 30 88) 059 80 30 88 (+32-059 80 30 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willems Recuperatiebedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willems Recuperatiebedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willems Recuperatiebedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willems Recuperatiebedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willems Recuperatiebedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willems Recuperatiebedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willems Recuperatiebedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willems Recuperatiebedrijf NV
Products information Willems Recuperatiebedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE03323333740
Ondernemingsnummer: 6122375488
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 518,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Scrap metals

Product categorie (product category): Recycling companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willems Recuperatiebedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Willems Recuperatiebedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willems Recuperatiebedrijf NV
Addition kinds of activities for Willems Recuperatiebedrijf NV

254299. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
615303. Afbetalingspapier | Installment paper
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
39499908. Indiase clubs | Indian clubs
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services

Werken bij Willems Recuperatiebedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willems Recuperatiebedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willems Recuperatiebedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willems Recuperatiebedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van Willems Recuperatiebedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Willems Recuperatiebedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willems Recuperatiebedrijf NV. Laat een reactie achter voor Willems Recuperatiebedrijf NV. Willems Recuperatiebedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willems Recuperatiebedrijf NV. Leave a respond for Willems Recuperatiebedrijf NV. Willems Recuperatiebedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willems Recuperatiebedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Willems Recuperatiebedrijf NV
Location of Willems Recuperatiebedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Willems Recuperatiebedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Willems Recuperatiebedrijf NV Willems Recuperatiebedrijf NV: Blontia J | L'AVENUE | KAMPENER NOE | Fujisawa Belgian Branch | Redant Michel

Other related companies as Willems Recuperatiebedrijf NV: Blontia J | L'AVENUE | KAMPENER NOE | Fujisawa Belgian Branch | Redant Michel

Willems Recuperatiebedrijf NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Willems Recuperatiebedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03323333740. Het bedrijf Willems Recuperatiebedrijf NV bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 543 Box 1; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 518,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Recycling companies. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Scrap metals.
De hoofdactiviteit van Willems Recuperatiebedrijf NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willems Recuperatiebedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willems Recuperatiebedrijf NV, openstaande posities, locatie van Willems Recuperatiebedrijf NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willems Recuperatiebedrijf NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Willems Recuperatiebedrijf NV, company assigned to the tax number BE03323333740. The company Willems Recuperatiebedrijf NV is located at the address: Torhoutsesteenweg 543 Box 1; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 518,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Recycling companies. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Scrap metals.
The main activity of Willems Recuperatiebedrijf NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Willems Recuperatiebedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Willems Recuperatiebedrijf NV, open positions, location of Willems Recuperatiebedrijf NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willems Recuperatiebedrijf NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willems Recuperatiebedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willems Recuperatiebedrijf NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willems Recuperatiebedrijf NV, employees, financial statistics.