Fujisawa Belgian Branch

Contactgegevens Fujisawa Belgian Branch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fujisawa Belgian Branch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fujisawa Belgian Branch

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Maartenstraat 12A; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 20 57 04 (+32-016 20 57 04) 016 20 57 04 (+32-016 20 57 04)

Fax (fax): 016 20 64 25 (+32-016 20 64 25) 016 20 64 25 (+32-016 20 64 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fujisawa Belgian Branch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fujisawa Belgian Branch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fujisawa Belgian Branch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fujisawa Belgian Branch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fujisawa Belgian Branch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fujisawa Belgian Branch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fujisawa Belgian Branch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fujisawa Belgian Branch
Products information Fujisawa Belgian Branch

BTW identificatienummer (tax): BE04524688720
Ondernemingsnummer: 4974853515
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Fujisawa Belgian Branch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fujisawa Belgian Branch
(Get full report from official database of BE for Fujisawa Belgian Branch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fujisawa Belgian Branch
Addition kinds of activities for Fujisawa Belgian Branch

204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
24269903. Timmerhout, hardhoutafmeting | Lumber, hardwood dimension
35310101. Chippers: borstel, ledemaat, en logboek | Chippers: brush, limb, and log
38290113. Spanningsindicatoren, vliegtuigmotor | Thrust power indicators, aircraft engine
48999903. Radar station operatie | Radar station operation
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec

Werken bij Fujisawa Belgian Branch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fujisawa Belgian Branch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fujisawa Belgian Branch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fujisawa Belgian Branch. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bankbediende global trading (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende global trading ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van het openen, wijzigen en betalen van documentaire incassi, zowel import als exportdossiers Je staat in voor een correcte overdracht van instructies aan de back office Je onderhoudt contact met klanten in geval van ontbrekende of onjuiste documenten en opvolging van dossier Je volgt de binnenkomende fondsen op en gaat na of de boekingen hieromtrent correct uitgevoerd worden

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Poetshulp regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Destelbergen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Fujisawa Belgian Branch in sociale netwerken
Look for responds of Fujisawa Belgian Branch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fujisawa Belgian Branch. Laat een reactie achter voor Fujisawa Belgian Branch. Fujisawa Belgian Branch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fujisawa Belgian Branch. Leave a respond for Fujisawa Belgian Branch. Fujisawa Belgian Branch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fujisawa Belgian Branch op de google maps. Adres en contacten Fujisawa Belgian Branch
Location of Fujisawa Belgian Branch on the google maps. Address and contacts of Fujisawa Belgian Branch

Andere gerelateerde bedrijven als come Fujisawa Belgian Branch Fujisawa Belgian Branch: Baron S | KRIS VANDENBOGAERDE | A.M. WASTIELS | MARIE-CAROLINE SEPULCHRE | B.J.

Other related companies as Fujisawa Belgian Branch: Baron S | KRIS VANDENBOGAERDE | A.M. WASTIELS | MARIE-CAROLINE SEPULCHRE | B.J.

Fujisawa Belgian Branch is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fujisawa Belgian Branch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04524688720. Het bedrijf Fujisawa Belgian Branch bevindt zich op het adres: Sint-Maartenstraat 12A; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 596,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in Fujisawa Belgian Branch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fujisawa Belgian Branch is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fujisawa Belgian Branch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fujisawa Belgian Branch, openstaande posities, locatie van Fujisawa Belgian Branch op de kaart.

Fujisawa Belgian Branch is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fujisawa Belgian Branch, company assigned to the tax number BE04524688720. The company Fujisawa Belgian Branch is located at the address: Sint-Maartenstraat 12A; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 596,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaceutical products. Products created in Fujisawa Belgian Branch were not found.
The main activity of Fujisawa Belgian Branch is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fujisawa Belgian Branch is not available. You also can look at reviews of Fujisawa Belgian Branch, open positions, location of Fujisawa Belgian Branch on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fujisawa Belgian Branch, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fujisawa Belgian Branch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fujisawa Belgian Branch, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fujisawa Belgian Branch, employees, financial statistics.