C.N.A.

Contactgegevens C.N.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.N.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.N.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tragel 9-11; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 72 90 80; 053 72 90 83 (+32-053 72 90 80; 053 72 90 83) 053 72 90 80; 053 72 90 83 (+32-053 72 90 80; 053 72 90 83)

Fax (fax): 053 79 01 56 (+32-053 79 01 56) 053 79 01 56 (+32-053 79 01 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.N.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.N.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.N.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.N.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.N.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.N.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.N.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.N.A.
Products information C.N.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07776916503
Ondernemingsnummer: 3473297119
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Scrap metals; Waste management

Product categorie (product category): Recycling companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.N.A.
(Get full report from official database of BE for C.N.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.N.A.
Addition kinds of activities for C.N.A.

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
17930000. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
24520103. Boerderijen gebouwen, geprefabriceerd of draagbaar: hout | Farm buildings, prefabricated or portable: wood
33120302. Bloei, staal | Blooms, steel
36290202. Condensatoren, vaste of variabele | Capacitors, fixed or variable
80920000. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers

Werken bij C.N.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.N.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.N.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.N.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van C.N.A. in sociale netwerken
Look for responds of C.N.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.N.A.. Laat een reactie achter voor C.N.A.. C.N.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.N.A.. Leave a respond for C.N.A.. C.N.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.N.A. op de google maps. Adres en contacten C.N.A.
Location of C.N.A. on the google maps. Address and contacts of C.N.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.N.A. C.N.A.: PATRICK DE WAELE | Gr. Arafd CV | TICKET BBL TRAVEL | Lirzmann L | LUC PORTO CARRERO

Other related companies as C.N.A.: PATRICK DE WAELE | Gr. Arafd CV | TICKET BBL TRAVEL | Lirzmann L | LUC PORTO CARRERO

C.N.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.N.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07776916503. Het bedrijf C.N.A. bevindt zich op het adres: Tragel 9-11; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Recycling companies. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Scrap metals; Waste management.
De hoofdactiviteit van C.N.A. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.N.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.N.A., openstaande posities, locatie van C.N.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.N.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.N.A., company assigned to the tax number BE07776916503. The company C.N.A. is located at the address: Tragel 9-11; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Recycling companies. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Scrap metals; Waste management.
The main activity of C.N.A. is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C.N.A. is not available. You also can look at reviews of C.N.A., open positions, location of C.N.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.N.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.N.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.N.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.N.A., employees, financial statistics.