TICKET BBL TRAVEL

Contactgegevens TICKET BBL TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TICKET BBL TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TICKET BBL TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 82; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93509890 (+32-93509890) 93509890 (+32-93509890)

Fax (fax): +32 (61) 709-50-13 +32 (61) 709-50-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TICKET BBL TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TICKET BBL TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TICKET BBL TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TICKET BBL TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TICKET BBL TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TICKET BBL TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TICKET BBL TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TICKET BBL TRAVEL
Products information TICKET BBL TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE02741882324
Ondernemingsnummer: 4278594970
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in TICKET BBL TRAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TICKET BBL TRAVEL
(Get full report from official database of BE for TICKET BBL TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TICKET BBL TRAVEL
Addition kinds of activities for TICKET BBL TRAVEL

2426. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
316199. Bagage, nee | Luggage, nec
02519905. Kippen roosteren, het verhogen van | Roasting chickens, raising of
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
35310403. Bitumineuze batching planten | Bituminous batching plants
51910400. Paardensport | Equestrian equipment
59410701. Baseball apparatuur | Baseball equipment
84129900. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec
87119903. Raadgevend ingenieur | Consulting engineer

Werken bij TICKET BBL TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TICKET BBL TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TICKET BBL TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TICKET BBL TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PWA-DCO LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequekantoor zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers voor het poetsen bij mensen thuis.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van TICKET BBL TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of TICKET BBL TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TICKET BBL TRAVEL. Laat een reactie achter voor TICKET BBL TRAVEL. TICKET BBL TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TICKET BBL TRAVEL. Leave a respond for TICKET BBL TRAVEL. TICKET BBL TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TICKET BBL TRAVEL op de google maps. Adres en contacten TICKET BBL TRAVEL
Location of TICKET BBL TRAVEL on the google maps. Address and contacts of TICKET BBL TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come TICKET BBL TRAVEL TICKET BBL TRAVEL: Phides BVBA | TOUT-INSTALL | COIFFURE NICOLE | EL?GANCE & TRADITIONS | MONTRA BVBA

Other related companies as TICKET BBL TRAVEL: Phides BVBA | TOUT-INSTALL | COIFFURE NICOLE | EL?GANCE & TRADITIONS | MONTRA BVBA

TICKET BBL TRAVEL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TICKET BBL TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02741882324. Het bedrijf TICKET BBL TRAVEL bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 82; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in TICKET BBL TRAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TICKET BBL TRAVEL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TICKET BBL TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TICKET BBL TRAVEL, openstaande posities, locatie van TICKET BBL TRAVEL op de kaart.

TICKET BBL TRAVEL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TICKET BBL TRAVEL, company assigned to the tax number BE02741882324. The company TICKET BBL TRAVEL is located at the address: STATIONSTRAAT 82; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reisbureaus. Products created in TICKET BBL TRAVEL were not found.
The main activity of TICKET BBL TRAVEL is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TICKET BBL TRAVEL is not available. You also can look at reviews of TICKET BBL TRAVEL, open positions, location of TICKET BBL TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TICKET BBL TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TICKET BBL TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TICKET BBL TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TICKET BBL TRAVEL, employees, financial statistics.