Golf (Immobilière du)

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Golf (Immobilière du)
Private companiesEducational Services • Golf (Immobilière du)

Contactgegevens Golf (Immobilière du): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Golf (Immobilière du): address, phone, fax, email, website, opening hours

Golf (Immobilière du)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dautzenberg 43; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 640 68 22 (+32-02 640 68 22) 02 640 68 22 (+32-02 640 68 22)

Fax (fax): 02 640 68 22 (+32-02 640 68 22) 02 640 68 22 (+32-02 640 68 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Golf (Immobilière du): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Golf (Immobilière du)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Golf (Immobilière du)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Golf (Immobilière du), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Golf (Immobilière du). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Golf (Immobilière du), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Golf (Immobilière du). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Golf (Immobilière du)
Products information Golf (Immobilière du)

BTW identificatienummer (tax): BE03719940185
Ondernemingsnummer: 2023376464
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Golf (Immobilière du) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Golf (Immobilière du)
(Get full report from official database of BE for Golf (Immobilière du))

Aanvulling soorten activiteiten voor Golf (Immobilière du)
Addition kinds of activities for Golf (Immobilière du)

3554. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
20320208. Mexicaans voedsel, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mexican foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
20990701. Box lunches, te koop op basis van premisses | Box lunches, for sale off premisses
25140302. Juveniele meubels, huishouden: metaal | Juvenile furniture, household: metal
45129901. Luchtvrachtwagen, gepland | Air cargo carrier, scheduled
72120101. Afhaalstation, was- en droogreiniging | Pickup station, laundry and drycleaning
82439902. Reparatie training, computer | Repair training, computer

Werken bij Golf (Immobilière du): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Golf (Immobilière du): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Golf (Immobilière du). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Golf (Immobilière du). Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • AFWASSER | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afwas met de hand Afwas met machine Keuken proper houden

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van Golf (Immobilière du) in sociale netwerken
Look for responds of Golf (Immobilière du) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Golf (Immobilière du). Laat een reactie achter voor Golf (Immobilière du). Golf (Immobilière du) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Golf (Immobilière du). Leave a respond for Golf (Immobilière du). Golf (Immobilière du) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Golf (Immobilière du) op de google maps. Adres en contacten Golf (Immobilière du)
Location of Golf (Immobilière du) on the google maps. Address and contacts of Golf (Immobilière du)

Andere gerelateerde bedrijven als come Golf (Immobilière du) Golf (Immobilière du): HUIS BETHSABEE | Malmédy Sablage SPRL | JEUGD MUZIEKATELJEE | Ledure G | Philippe Collignon

Other related companies as Golf (Immobilière du): HUIS BETHSABEE | Malmédy Sablage SPRL | JEUGD MUZIEKATELJEE | Ledure G | Philippe Collignon

Golf (Immobilière du) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Golf (Immobilière du), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719940185. Het bedrijf Golf (Immobilière du) bevindt zich op het adres: Rue Dautzenberg 43; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Golf (Immobilière du) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Golf (Immobilière du) is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Golf (Immobilière du) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Golf (Immobilière du), openstaande posities, locatie van Golf (Immobilière du) op de kaart.

Golf (Immobilière du) is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Golf (Immobilière du), company assigned to the tax number BE03719940185. The company Golf (Immobilière du) is located at the address: Rue Dautzenberg 43; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. Products created in Golf (Immobilière du) were not found.
The main activity of Golf (Immobilière du) is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Golf (Immobilière du) is not available. You also can look at reviews of Golf (Immobilière du), open positions, location of Golf (Immobilière du) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Golf (Immobilière du), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Golf (Immobilière du), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Golf (Immobilière du), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Golf (Immobilière du), employees, financial statistics.