JEUGD MUZIEKATELJEE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • JEUGD MUZIEKATELJEE
Private companiesEducational Services • JEUGD MUZIEKATELJEE

Contactgegevens JEUGD MUZIEKATELJEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGD MUZIEKATELJEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGD MUZIEKATELJEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREL BOOMSTRAAT 44; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33145902 (+32-33145902) 33145902 (+32-33145902)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGD MUZIEKATELJEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGD MUZIEKATELJEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGD MUZIEKATELJEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGD MUZIEKATELJEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGD MUZIEKATELJEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGD MUZIEKATELJEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGD MUZIEKATELJEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGD MUZIEKATELJEE
Products information JEUGD MUZIEKATELJEE

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JEUGD MUZIEKATELJEE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGD MUZIEKATELJEE
(Get full report from official database of BE for JEUGD MUZIEKATELJEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGD MUZIEKATELJEE
Addition kinds of activities for JEUGD MUZIEKATELJEE

651499. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
33219905. Manhole covers, metal | Manhole covers, metal
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop
79410103. Voetbalclub | Football club
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government

Werken bij JEUGD MUZIEKATELJEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGD MUZIEKATELJEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGD MUZIEKATELJEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGD MUZIEKATELJEE. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

 • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

 • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

  Regio: GOOIK

  Bedrijf: OCMW GOOIK

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen bij klanten thuis

 • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

 • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Studentenjob

  Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

 • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

 • PHP developer back end (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

 • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

 • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

 • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

  Regio: ELVERSELE

  Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

 • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van JEUGD MUZIEKATELJEE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGD MUZIEKATELJEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGD MUZIEKATELJEE. Laat een reactie achter voor JEUGD MUZIEKATELJEE. JEUGD MUZIEKATELJEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGD MUZIEKATELJEE. Leave a respond for JEUGD MUZIEKATELJEE. JEUGD MUZIEKATELJEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGD MUZIEKATELJEE op de google maps. Adres en contacten JEUGD MUZIEKATELJEE
Location of JEUGD MUZIEKATELJEE on the google maps. Address and contacts of JEUGD MUZIEKATELJEE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGD MUZIEKATELJEE JEUGD MUZIEKATELJEE: T.V.K. Systems | Smet K | De Ridder T COM V | J.C. KOERSEL | DACOWE

Other related companies as JEUGD MUZIEKATELJEE: T.V.K. Systems | Smet K | De Ridder T COM V | J.C. KOERSEL | DACOWE

JEUGD MUZIEKATELJEE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGD MUZIEKATELJEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf JEUGD MUZIEKATELJEE bevindt zich op het adres: KAREL BOOMSTRAAT 44; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGD MUZIEKATELJEE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGD MUZIEKATELJEE is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGD MUZIEKATELJEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGD MUZIEKATELJEE, openstaande posities, locatie van JEUGD MUZIEKATELJEE op de kaart.

JEUGD MUZIEKATELJEE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGD MUZIEKATELJEE, company assigned to the tax number BE08604736328. The company JEUGD MUZIEKATELJEE is located at the address: KAREL BOOMSTRAAT 44; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGD MUZIEKATELJEE were not found.
The main activity of JEUGD MUZIEKATELJEE is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGD MUZIEKATELJEE is not available. You also can look at reviews of JEUGD MUZIEKATELJEE, open positions, location of JEUGD MUZIEKATELJEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGD MUZIEKATELJEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGD MUZIEKATELJEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGD MUZIEKATELJEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGD MUZIEKATELJEE, employees, financial statistics.