Eigen Haard NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Eigen Haard NV
Private companiesHealth Services • Eigen Haard NV

Contactgegevens Eigen Haard NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eigen Haard NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eigen Haard NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Augustijnenlaan 28 Box 6; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 85 98 00 (+32-014 85 98 00) 014 85 98 00 (+32-014 85 98 00)

Fax (fax): +32 (81) 263-66-16 +32 (81) 263-66-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eigen Haard NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eigen Haard NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eigen Haard NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eigen Haard NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eigen Haard NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eigen Haard NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eigen Haard NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eigen Haard NV
Products information Eigen Haard NV

BTW identificatienummer (tax): BE04092102050
Ondernemingsnummer: 9869537353
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Eigen Haard NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eigen Haard NV
(Get full report from official database of BE for Eigen Haard NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eigen Haard NV
Addition kinds of activities for Eigen Haard NV

355905. Gieterij, smelt-, raffinage- en dergelijke machines | Foundry, smelting, refining, and similar machinery
752101. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
20330309. Fruitpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit purees: packaged in cans, jars, etc.
20910213. Garnalen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shrimp: packaged in cans, jars, etc.
22111101. Awning stripes, katoen | Awning stripes, cotton
24480102. Ladingcontainers, hout- en metaalcombinatie | Cargo containers, wood and metal combination
24510000. Mobiele huizen | Mobile homes
39520110. Verf voor het schilderen van China | Paints for china painting
73360103. Grafische kunsten en gerelateerd ontwerp | Graphic arts and related design

Werken bij Eigen Haard NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eigen Haard NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eigen Haard NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eigen Haard NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Eigen Haard NV in sociale netwerken
Look for responds of Eigen Haard NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eigen Haard NV. Laat een reactie achter voor Eigen Haard NV. Eigen Haard NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eigen Haard NV. Leave a respond for Eigen Haard NV. Eigen Haard NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eigen Haard NV op de google maps. Adres en contacten Eigen Haard NV
Location of Eigen Haard NV on the google maps. Address and contacts of Eigen Haard NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Eigen Haard NV Eigen Haard NV: POLITIERECHTBANK | Ukke-Puck | DEN DRIES BRASSERIE | LENA LECLUYSE | N VLAMYNCK

Other related companies as Eigen Haard NV: POLITIERECHTBANK | Ukke-Puck | DEN DRIES BRASSERIE | LENA LECLUYSE | N VLAMYNCK

Eigen Haard NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eigen Haard NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04092102050. Het bedrijf Eigen Haard NV bevindt zich op het adres: Augustijnenlaan 28 Box 6; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 186,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Eigen Haard NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eigen Haard NV is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eigen Haard NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eigen Haard NV, openstaande posities, locatie van Eigen Haard NV op de kaart.

Eigen Haard NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eigen Haard NV, company assigned to the tax number BE04092102050. The company Eigen Haard NV is located at the address: Augustijnenlaan 28 Box 6; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 186,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. Products created in Eigen Haard NV were not found.
The main activity of Eigen Haard NV is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Eigen Haard NV is not available. You also can look at reviews of Eigen Haard NV, open positions, location of Eigen Haard NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eigen Haard NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eigen Haard NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eigen Haard NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eigen Haard NV, employees, financial statistics.