POLITIERECHTBANK

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • POLITIERECHTBANK
Private companiesHealth Services • POLITIERECHTBANK

Contactgegevens POLITIERECHTBANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLITIERECHTBANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLITIERECHTBANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEGIJNENVEST 16; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32216511 32216511

Fax (fax): +32 (51) 241-51-10 +32 (51) 241-51-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLITIERECHTBANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLITIERECHTBANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLITIERECHTBANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLITIERECHTBANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLITIERECHTBANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLITIERECHTBANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLITIERECHTBANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLITIERECHTBANK
Products information POLITIERECHTBANK

BTW identificatienummer (tax): BE07739562988
Ondernemingsnummer: 2513092041
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in POLITIERECHTBANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rechtbanken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLITIERECHTBANK
(Get full report from official database of BE for POLITIERECHTBANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLITIERECHTBANK
Addition kinds of activities for POLITIERECHTBANK

3841. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
23960207. Waistbands, broek | Waistbands, trouser
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
38410102. Oftalmische lasers | Ophthalmic lasers
39110111. Horlogebanden, edelmetaal | Watchbands, precious metal
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment

Werken bij POLITIERECHTBANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLITIERECHTBANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLITIERECHTBANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLITIERECHTBANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Losser (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van POLITIERECHTBANK in sociale netwerken
Look for responds of POLITIERECHTBANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLITIERECHTBANK. Laat een reactie achter voor POLITIERECHTBANK. POLITIERECHTBANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLITIERECHTBANK. Leave a respond for POLITIERECHTBANK. POLITIERECHTBANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLITIERECHTBANK op de google maps. Adres en contacten POLITIERECHTBANK
Location of POLITIERECHTBANK on the google maps. Address and contacts of POLITIERECHTBANK

Andere gerelateerde bedrijven als come POLITIERECHTBANK POLITIERECHTBANK: COMPTOIR DE L'ORNEAU | BUREAU ARTLOOK | A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA | SOCABELGE | BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE

Other related companies as POLITIERECHTBANK: COMPTOIR DE L'ORNEAU | BUREAU ARTLOOK | A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA | SOCABELGE | BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE

POLITIERECHTBANK is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLITIERECHTBANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739562988. Het bedrijf POLITIERECHTBANK bevindt zich op het adres: BEGIJNENVEST 16; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rechtbanken. Producten gemaakt in POLITIERECHTBANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLITIERECHTBANK is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLITIERECHTBANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLITIERECHTBANK, openstaande posities, locatie van POLITIERECHTBANK op de kaart.

POLITIERECHTBANK is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLITIERECHTBANK, company assigned to the tax number BE07739562988. The company POLITIERECHTBANK is located at the address: BEGIJNENVEST 16; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rechtbanken. Products created in POLITIERECHTBANK were not found.
The main activity of POLITIERECHTBANK is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POLITIERECHTBANK is not available. You also can look at reviews of POLITIERECHTBANK, open positions, location of POLITIERECHTBANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLITIERECHTBANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLITIERECHTBANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLITIERECHTBANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLITIERECHTBANK, employees, financial statistics.