MERCEDES - BENZ WEMMEL NV

Contactgegevens MERCEDES - BENZ WEMMEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERCEDES - BENZ WEMMEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERCEDES - BENZ WEMMEL NV

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 253 1780 Wemmel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-60-77-67 32-24-60-77-67

Fax (fax): 32-24-60-78-31 32-24-60-78-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERCEDES - BENZ WEMMEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERCEDES - BENZ WEMMEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERCEDES - BENZ WEMMEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERCEDES - BENZ WEMMEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERCEDES - BENZ WEMMEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERCEDES - BENZ WEMMEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERCEDES - BENZ WEMMEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERCEDES - BENZ WEMMEL NV
Products information MERCEDES - BENZ WEMMEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06091339111
Ondernemingsnummer: 2894042968
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 113,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MERCEDES - BENZ WEMMEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERCEDES - BENZ WEMMEL NV
(Get full report from official database of BE for MERCEDES - BENZ WEMMEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERCEDES - BENZ WEMMEL NV
Addition kinds of activities for MERCEDES - BENZ WEMMEL NV

02140100. Geiten | Goats
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
35310509. Rollers, sheepsfoot en trillingsdraad | Rollers, sheepsfoot and vibratory
50460100. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
72990203. Turks bad | Turkish bath
72999904. Consumentenkoopdienst | Consumer buying service

Werken bij MERCEDES - BENZ WEMMEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERCEDES - BENZ WEMMEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERCEDES - BENZ WEMMEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERCEDES - BENZ WEMMEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: GROSEMANS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van MERCEDES - BENZ WEMMEL NV in sociale netwerken
Look for responds of MERCEDES - BENZ WEMMEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERCEDES - BENZ WEMMEL NV. Laat een reactie achter voor MERCEDES - BENZ WEMMEL NV. MERCEDES - BENZ WEMMEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERCEDES - BENZ WEMMEL NV. Leave a respond for MERCEDES - BENZ WEMMEL NV. MERCEDES - BENZ WEMMEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERCEDES - BENZ WEMMEL NV op de google maps. Adres en contacten MERCEDES - BENZ WEMMEL NV
Location of MERCEDES - BENZ WEMMEL NV on the google maps. Address and contacts of MERCEDES - BENZ WEMMEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MERCEDES - BENZ WEMMEL NV MERCEDES - BENZ WEMMEL NV: Van Zeebroeck F | CATHERINE DE WINTER | Bondec B.V.B.A. | L. REUTER | MAISON MIC-MAC

Other related companies as MERCEDES - BENZ WEMMEL NV: Van Zeebroeck F | CATHERINE DE WINTER | Bondec B.V.B.A. | L. REUTER | MAISON MIC-MAC

MERCEDES - BENZ WEMMEL NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is MERCEDES - BENZ WEMMEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06091339111. Het bedrijf MERCEDES - BENZ WEMMEL NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 253 1780 Wemmel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 113,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cars. Producten gemaakt in MERCEDES - BENZ WEMMEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERCEDES - BENZ WEMMEL NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERCEDES - BENZ WEMMEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERCEDES - BENZ WEMMEL NV, openstaande posities, locatie van MERCEDES - BENZ WEMMEL NV op de kaart.

MERCEDES - BENZ WEMMEL NV is a company, that was registered 2013 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is MERCEDES - BENZ WEMMEL NV, company assigned to the tax number BE06091339111. The company MERCEDES - BENZ WEMMEL NV is located at the address: Brusselsesteenweg 253 1780 Wemmel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 113,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cars. Products created in MERCEDES - BENZ WEMMEL NV were not found.
The main activity of MERCEDES - BENZ WEMMEL NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MERCEDES - BENZ WEMMEL NV is not available. You also can look at reviews of MERCEDES - BENZ WEMMEL NV, open positions, location of MERCEDES - BENZ WEMMEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERCEDES - BENZ WEMMEL NV, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERCEDES - BENZ WEMMEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERCEDES - BENZ WEMMEL NV, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERCEDES - BENZ WEMMEL NV, employees, financial statistics.