RANDSTAD

Contactgegevens RANDSTAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RANDSTAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

RANDSTAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLSTRAAT 9; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56621440 (+32-56621440) 56621440 (+32-56621440)

Fax (fax): +32 (68) 135-63-96 +32 (68) 135-63-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RANDSTAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RANDSTAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RANDSTAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RANDSTAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RANDSTAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RANDSTAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RANDSTAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RANDSTAD
Products information RANDSTAD

BTW identificatienummer (tax): BE05608489990
Ondernemingsnummer: 2923156738
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Sélection,Formations,Recrutement,Conseils Professionnels. Spécialisations: Ouvriers,Vente,Personnel Soignant,Tourisme,Chauffeurs,Personnel Horeca,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Secteur Financier,Techniciens,Personnel Administratif,Secrétariat,Personnel Médical,Marketing & Communication,Informaticiens,Gens de Maison,Management,Secteur Juridique. Intérimaires Spécifiques: Etudiants,Seniors.

Product categorie (product category): Randstad. Agences d?interim and personnel temporaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RANDSTAD
(Get full report from official database of BE for RANDSTAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor RANDSTAD
Addition kinds of activities for RANDSTAD

01749901. Grapefruit Grove | Grapefruit grove
12210000. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
22119903. Basket weefsels, katoen | Basket weave fabrics, cotton
34919908. Stoomvallen | Steam traps
51540000. Vee | Livestock

Werken bij RANDSTAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RANDSTAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RANDSTAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RANDSTAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

Zoek naar antwoorden van RANDSTAD in sociale netwerken
Look for responds of RANDSTAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor RANDSTAD. Laat een reactie achter voor RANDSTAD. RANDSTAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RANDSTAD. Leave a respond for RANDSTAD. RANDSTAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RANDSTAD op de google maps. Adres en contacten RANDSTAD
Location of RANDSTAD on the google maps. Address and contacts of RANDSTAD

Andere gerelateerde bedrijven als come RANDSTAD RANDSTAD: GEERT DECEUNINCK | Elim | Jeunesse Turcque | M.C.D. MOTORS sa | Deneumoustier Studio

Other related companies as RANDSTAD: GEERT DECEUNINCK | Elim | Jeunesse Turcque | M.C.D. MOTORS sa | Deneumoustier Studio

RANDSTAD is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RANDSTAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05608489990. Het bedrijf RANDSTAD bevindt zich op het adres: HOLSTRAAT 9; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 772,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Randstad. Agences d?interim and personnel temporaire. Lijst met producten zijn Services: Sélection,Formations,Recrutement,Conseils Professionnels. Spécialisations: Ouvriers,Vente,Personnel Soignant,Tourisme,Chauffeurs,Personnel Horeca,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Secteur Financier,Techniciens,Personnel Administratif,Secrétariat,Personnel Médical,Marketing & Communication,Informaticiens,Gens de Maison,Management,Secteur Juridique. Intérimaires Spécifiques: Etudiants,Seniors..
De hoofdactiviteit van RANDSTAD is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RANDSTAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RANDSTAD, openstaande posities, locatie van RANDSTAD op de kaart.

RANDSTAD is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is RANDSTAD, company assigned to the tax number BE05608489990. The company RANDSTAD is located at the address: HOLSTRAAT 9; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 772,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Randstad. Agences d?interim and personnel temporaire. List of products are Services: Sélection,Formations,Recrutement,Conseils Professionnels. Spécialisations: Ouvriers,Vente,Personnel Soignant,Tourisme,Chauffeurs,Personnel Horeca,Personnel pour Démonstrations & Promotions,Secteur Financier,Techniciens,Personnel Administratif,Secrétariat,Personnel Médical,Marketing & Communication,Informaticiens,Gens de Maison,Management,Secteur Juridique. Intérimaires Spécifiques: Etudiants,Seniors..
The main activity of RANDSTAD is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RANDSTAD is not available. You also can look at reviews of RANDSTAD, open positions, location of RANDSTAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RANDSTAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RANDSTAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RANDSTAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RANDSTAD, employees, financial statistics.