VAN RYMENANT

Contactgegevens VAN RYMENANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN RYMENANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN RYMENANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAGMOEDSTRAAT 105; 9506; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54437676 (+32-54437676) 54437676 (+32-54437676)

Fax (fax): +32 (51) 454-50-31 +32 (51) 454-50-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN RYMENANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN RYMENANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN RYMENANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN RYMENANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN RYMENANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN RYMENANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN RYMENANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN RYMENANT
Products information VAN RYMENANT

BTW identificatienummer (tax): BE04035522460
Ondernemingsnummer: 2326873779
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN RYMENANT
(Get full report from official database of BE for VAN RYMENANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN RYMENANT
Addition kinds of activities for VAN RYMENANT

20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
27520402. Kaarten, gelithografeerd | Cards, lithographed
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
35990000. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
46199900. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths

Werken bij VAN RYMENANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN RYMENANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN RYMENANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN RYMENANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van VAN RYMENANT in sociale netwerken
Look for responds of VAN RYMENANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN RYMENANT. Laat een reactie achter voor VAN RYMENANT. VAN RYMENANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN RYMENANT. Leave a respond for VAN RYMENANT. VAN RYMENANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN RYMENANT op de google maps. Adres en contacten VAN RYMENANT
Location of VAN RYMENANT on the google maps. Address and contacts of VAN RYMENANT

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN RYMENANT VAN RYMENANT: FLONLY-WOOD SPRL | REIMERS J | Orditech SPRL | Groco NV | JEAN LERUSSE

Other related companies as VAN RYMENANT: FLONLY-WOOD SPRL | REIMERS J | Orditech SPRL | Groco NV | JEAN LERUSSE

VAN RYMENANT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN RYMENANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04035522460. Het bedrijf VAN RYMENANT bevindt zich op het adres: DAGMOEDSTRAAT 105; 9506; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers..
De hoofdactiviteit van VAN RYMENANT is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN RYMENANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN RYMENANT, openstaande posities, locatie van VAN RYMENANT op de kaart.

VAN RYMENANT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN RYMENANT, company assigned to the tax number BE04035522460. The company VAN RYMENANT is located at the address: DAGMOEDSTRAAT 105; 9506; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers..
The main activity of VAN RYMENANT is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN RYMENANT is not available. You also can look at reviews of VAN RYMENANT, open positions, location of VAN RYMENANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN RYMENANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN RYMENANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN RYMENANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN RYMENANT, employees, financial statistics.