FLONLY-WOOD SPRL

Contactgegevens FLONLY-WOOD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLONLY-WOOD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLONLY-WOOD SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Leon Theodor 46 1090 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-26-66-18 32-24-26-66-18

Fax (fax): 32-24-25-42-66 32-24-25-42-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLONLY-WOOD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLONLY-WOOD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLONLY-WOOD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLONLY-WOOD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLONLY-WOOD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLONLY-WOOD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLONLY-WOOD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLONLY-WOOD SPRL
Products information FLONLY-WOOD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09817077636
Ondernemingsnummer: 5623321533
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLONLY-WOOD SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Frames - windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLONLY-WOOD SPRL
(Get full report from official database of BE for FLONLY-WOOD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLONLY-WOOD SPRL
Addition kinds of activities for FLONLY-WOOD SPRL

1793. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
358999. Service industrie machines, nec, nec | Service industry machinery, nec, nec
07830102. Planten diensten, sierboom | Planting services, ornamental tree
26210401. Bondpapier | Bond paper
38290216. seismometers | Seismometers
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
50829901. Bailey bruggen | Bailey bridges
51490304. Hop extract | Hop extract

Werken bij FLONLY-WOOD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLONLY-WOOD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLONLY-WOOD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLONLY-WOOD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van FLONLY-WOOD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLONLY-WOOD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLONLY-WOOD SPRL. Laat een reactie achter voor FLONLY-WOOD SPRL. FLONLY-WOOD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLONLY-WOOD SPRL. Leave a respond for FLONLY-WOOD SPRL. FLONLY-WOOD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLONLY-WOOD SPRL op de google maps. Adres en contacten FLONLY-WOOD SPRL
Location of FLONLY-WOOD SPRL on the google maps. Address and contacts of FLONLY-WOOD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLONLY-WOOD SPRL FLONLY-WOOD SPRL: GARAGE FADDA-DELEUZE | FE. BELLEFLAMME | FRANCOIS DUSAUCY | DESIMPEL | Kympers V

Other related companies as FLONLY-WOOD SPRL: GARAGE FADDA-DELEUZE | FE. BELLEFLAMME | FRANCOIS DUSAUCY | DESIMPEL | Kympers V

FLONLY-WOOD SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLONLY-WOOD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09817077636. Het bedrijf FLONLY-WOOD SPRL bevindt zich op het adres: R. Leon Theodor 46 1090 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 162,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Frames - windows. Producten gemaakt in FLONLY-WOOD SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLONLY-WOOD SPRL is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLONLY-WOOD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLONLY-WOOD SPRL, openstaande posities, locatie van FLONLY-WOOD SPRL op de kaart.

FLONLY-WOOD SPRL is a company, that was registered 1987 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLONLY-WOOD SPRL, company assigned to the tax number BE09817077636. The company FLONLY-WOOD SPRL is located at the address: R. Leon Theodor 46 1090 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 162,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Frames - windows. Products created in FLONLY-WOOD SPRL were not found.
The main activity of FLONLY-WOOD SPRL is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLONLY-WOOD SPRL is not available. You also can look at reviews of FLONLY-WOOD SPRL, open positions, location of FLONLY-WOOD SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLONLY-WOOD SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLONLY-WOOD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLONLY-WOOD SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLONLY-WOOD SPRL, employees, financial statistics.