KITY/S.B.E.I.C.

Contactgegevens KITY/S.B.E.I.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KITY/S.B.E.I.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

KITY/S.B.E.I.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 359; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 720 80 18 (+32-02 720 80 18) 02 720 80 18 (+32-02 720 80 18)

Fax (fax): 02 725 15 44 (+32-02 725 15 44) 02 725 15 44 (+32-02 725 15 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KITY/S.B.E.I.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KITY/S.B.E.I.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KITY/S.B.E.I.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KITY/S.B.E.I.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KITY/S.B.E.I.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KITY/S.B.E.I.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KITY/S.B.E.I.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KITY/S.B.E.I.C.
Products information KITY/S.B.E.I.C.

BTW identificatienummer (tax): BE05770812988
Ondernemingsnummer: 1669342041
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Woodworking machinery & equipment

Product categorie (product category): Racks and storage systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KITY/S.B.E.I.C.
(Get full report from official database of BE for KITY/S.B.E.I.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor KITY/S.B.E.I.C.
Addition kinds of activities for KITY/S.B.E.I.C.

226202. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
17710302. Oprijlaan aannemer | Driveway contractor
23920604. Matrasblokken | Mattress pads
34420301. Schermdeuren, metaal | Screen doors, metal
39110401. Compacts, edelmetaal | Compacts, precious metal
39440317. Structurele speelgoed sets | Structural toy sets
49619902. Verkoelde luchtleverancier | Cooled air supplier
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts

Werken bij KITY/S.B.E.I.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KITY/S.B.E.I.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KITY/S.B.E.I.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KITY/S.B.E.I.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van KITY/S.B.E.I.C. in sociale netwerken
Look for responds of KITY/S.B.E.I.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor KITY/S.B.E.I.C.. Laat een reactie achter voor KITY/S.B.E.I.C.. KITY/S.B.E.I.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KITY/S.B.E.I.C.. Leave a respond for KITY/S.B.E.I.C.. KITY/S.B.E.I.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KITY/S.B.E.I.C. op de google maps. Adres en contacten KITY/S.B.E.I.C.
Location of KITY/S.B.E.I.C. on the google maps. Address and contacts of KITY/S.B.E.I.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come KITY/S.B.E.I.C. KITY/S.B.E.I.C.: SUN WAH SUPERMARKET NV | PROMETAL | OPTICAL MEDIA | Jeanquart R | CENTRE P.M.S.

Other related companies as KITY/S.B.E.I.C.: SUN WAH SUPERMARKET NV | PROMETAL | OPTICAL MEDIA | Jeanquart R | CENTRE P.M.S.

KITY/S.B.E.I.C. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KITY/S.B.E.I.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05770812988. Het bedrijf KITY/S.B.E.I.C. bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 359; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Racks and storage systems. Lijst met producten zijn Woodworking machinery & equipment.
De hoofdactiviteit van KITY/S.B.E.I.C. is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KITY/S.B.E.I.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KITY/S.B.E.I.C., openstaande posities, locatie van KITY/S.B.E.I.C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KITY/S.B.E.I.C. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KITY/S.B.E.I.C., company assigned to the tax number BE05770812988. The company KITY/S.B.E.I.C. is located at the address: Ninoofsesteenweg 359; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Racks and storage systems. List of products are Woodworking machinery & equipment.
The main activity of KITY/S.B.E.I.C. is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KITY/S.B.E.I.C. is not available. You also can look at reviews of KITY/S.B.E.I.C., open positions, location of KITY/S.B.E.I.C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KITY/S.B.E.I.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KITY/S.B.E.I.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KITY/S.B.E.I.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KITY/S.B.E.I.C., employees, financial statistics.