SUN WAH SUPERMARKET NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • SUN WAH SUPERMARKET NV
Private companiesMiscellaneous Retail • SUN WAH SUPERMARKET NV

Contactgegevens SUN WAH SUPERMARKET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUN WAH SUPERMARKET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUN WAH SUPERMARKET NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Van Wesenbekestr. 16-18 2060 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-12-58-33 32-25-12-58-33

Fax (fax): 32-25-02-49-53 32-25-02-49-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUN WAH SUPERMARKET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUN WAH SUPERMARKET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUN WAH SUPERMARKET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUN WAH SUPERMARKET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUN WAH SUPERMARKET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUN WAH SUPERMARKET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUN WAH SUPERMARKET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUN WAH SUPERMARKET NV
Products information SUN WAH SUPERMARKET NV

BTW identificatienummer (tax): BE04654876708
Ondernemingsnummer: 2233215332
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in SUN WAH SUPERMARKET NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUN WAH SUPERMARKET NV
(Get full report from official database of BE for SUN WAH SUPERMARKET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUN WAH SUPERMARKET NV
Addition kinds of activities for SUN WAH SUPERMARKET NV

4812. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
267601. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
14799907. Guano mijnbouw | Guano mining
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
29110205. nafta | Naphtha
35990000. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
43110000. Ons. | U.s. postal service

Werken bij SUN WAH SUPERMARKET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUN WAH SUPERMARKET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUN WAH SUPERMARKET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUN WAH SUPERMARKET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van SUN WAH SUPERMARKET NV in sociale netwerken
Look for responds of SUN WAH SUPERMARKET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUN WAH SUPERMARKET NV. Laat een reactie achter voor SUN WAH SUPERMARKET NV. SUN WAH SUPERMARKET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUN WAH SUPERMARKET NV. Leave a respond for SUN WAH SUPERMARKET NV. SUN WAH SUPERMARKET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUN WAH SUPERMARKET NV op de google maps. Adres en contacten SUN WAH SUPERMARKET NV
Location of SUN WAH SUPERMARKET NV on the google maps. Address and contacts of SUN WAH SUPERMARKET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SUN WAH SUPERMARKET NV SUN WAH SUPERMARKET NV: SCHILTZ SA | BUREAU DEMEULEMEESTER | JEF DAMME CONSULTING | D. DENEUTER | VERHEE

Other related companies as SUN WAH SUPERMARKET NV: SCHILTZ SA | BUREAU DEMEULEMEESTER | JEF DAMME CONSULTING | D. DENEUTER | VERHEE

SUN WAH SUPERMARKET NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SUN WAH SUPERMARKET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04654876708. Het bedrijf SUN WAH SUPERMARKET NV bevindt zich op het adres: Van Wesenbekestr. 16-18 2060 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Supermarkets. Producten gemaakt in SUN WAH SUPERMARKET NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUN WAH SUPERMARKET NV is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUN WAH SUPERMARKET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUN WAH SUPERMARKET NV, openstaande posities, locatie van SUN WAH SUPERMARKET NV op de kaart.

SUN WAH SUPERMARKET NV is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SUN WAH SUPERMARKET NV, company assigned to the tax number BE04654876708. The company SUN WAH SUPERMARKET NV is located at the address: Van Wesenbekestr. 16-18 2060 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Supermarkets. Products created in SUN WAH SUPERMARKET NV were not found.
The main activity of SUN WAH SUPERMARKET NV is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SUN WAH SUPERMARKET NV is not available. You also can look at reviews of SUN WAH SUPERMARKET NV, open positions, location of SUN WAH SUPERMARKET NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUN WAH SUPERMARKET NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUN WAH SUPERMARKET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUN WAH SUPERMARKET NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUN WAH SUPERMARKET NV, employees, financial statistics.