JEF DAMME CONSULTING

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • JEF DAMME CONSULTING
Private companiesMiscellaneous Retail • JEF DAMME CONSULTING

Contactgegevens JEF DAMME CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEF DAMME CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEF DAMME CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SERVAESDREEF 4A; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92827302 (+32-92827302) 92827302 (+32-92827302)

Fax (fax): +32 (69) 699-39-62 +32 (69) 699-39-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEF DAMME CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEF DAMME CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEF DAMME CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEF DAMME CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEF DAMME CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEF DAMME CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEF DAMME CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEF DAMME CONSULTING
Products information JEF DAMME CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE05940002441
Ondernemingsnummer: 9194976806
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in JEF DAMME CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEF DAMME CONSULTING
(Get full report from official database of BE for JEF DAMME CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEF DAMME CONSULTING
Addition kinds of activities for JEF DAMME CONSULTING

7996. Pretparken | Amusement parks
021300. Hogs | Hogs
26550102. Spoelen, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Spools, fiber: made from purchased material
38239900. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural

Werken bij JEF DAMME CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEF DAMME CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEF DAMME CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEF DAMME CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

Zoek naar antwoorden van JEF DAMME CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of JEF DAMME CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEF DAMME CONSULTING. Laat een reactie achter voor JEF DAMME CONSULTING. JEF DAMME CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEF DAMME CONSULTING. Leave a respond for JEF DAMME CONSULTING. JEF DAMME CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEF DAMME CONSULTING op de google maps. Adres en contacten JEF DAMME CONSULTING
Location of JEF DAMME CONSULTING on the google maps. Address and contacts of JEF DAMME CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come JEF DAMME CONSULTING JEF DAMME CONSULTING: SAPHIBOIS SPRL | Pignolet N | Maes R | Thiry P | MATTON GEORGES

Other related companies as JEF DAMME CONSULTING: SAPHIBOIS SPRL | Pignolet N | Maes R | Thiry P | MATTON GEORGES

JEF DAMME CONSULTING is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEF DAMME CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940002441. Het bedrijf JEF DAMME CONSULTING bevindt zich op het adres: SERVAESDREEF 4A; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in JEF DAMME CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEF DAMME CONSULTING is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEF DAMME CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEF DAMME CONSULTING, openstaande posities, locatie van JEF DAMME CONSULTING op de kaart.

JEF DAMME CONSULTING is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEF DAMME CONSULTING, company assigned to the tax number BE05940002441. The company JEF DAMME CONSULTING is located at the address: SERVAESDREEF 4A; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in JEF DAMME CONSULTING were not found.
The main activity of JEF DAMME CONSULTING is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEF DAMME CONSULTING is not available. You also can look at reviews of JEF DAMME CONSULTING, open positions, location of JEF DAMME CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEF DAMME CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEF DAMME CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEF DAMME CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEF DAMME CONSULTING, employees, financial statistics.