PWA ZWEVEGEM

Contactgegevens PWA ZWEVEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PWA ZWEVEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PWA ZWEVEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAUWELSTRAAT 5; 8551; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56644408 (+32-56644408) 56644408 (+32-56644408)

Fax (fax): +32 (61) 136-69-44 +32 (61) 136-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PWA ZWEVEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PWA ZWEVEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PWA ZWEVEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PWA ZWEVEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PWA ZWEVEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PWA ZWEVEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PWA ZWEVEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PWA ZWEVEGEM
Products information PWA ZWEVEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE03869354248
Ondernemingsnummer: 5864196777
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Agences de Placement.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PWA ZWEVEGEM
(Get full report from official database of BE for PWA ZWEVEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PWA ZWEVEGEM
Addition kinds of activities for PWA ZWEVEGEM

07220301. Combineren van diensten | Combining services
22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
22990209. Pijp- en ketelbekleding, vilt | Pipe and boiler covering, felt
25119900. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
80210202. Tandartspraktijk | Dentists' office

Werken bij PWA ZWEVEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PWA ZWEVEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PWA ZWEVEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PWA ZWEVEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • studentenjob afwasser (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: hellemans sven

    Type: Studentenjob

    afwasser in brasserie op maandag- dinsdag - en /of woensdag avond

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van PWA ZWEVEGEM in sociale netwerken
Look for responds of PWA ZWEVEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PWA ZWEVEGEM. Laat een reactie achter voor PWA ZWEVEGEM. PWA ZWEVEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PWA ZWEVEGEM. Leave a respond for PWA ZWEVEGEM. PWA ZWEVEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PWA ZWEVEGEM op de google maps. Adres en contacten PWA ZWEVEGEM
Location of PWA ZWEVEGEM on the google maps. Address and contacts of PWA ZWEVEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come PWA ZWEVEGEM PWA ZWEVEGEM: GARAGE SAINT-ALBERT | PIRONT R. & LOUEN R. | VERSELE ALEXIS | SERGE FIORENTINO | PAINT HOUSE

Other related companies as PWA ZWEVEGEM: GARAGE SAINT-ALBERT | PIRONT R. & LOUEN R. | VERSELE ALEXIS | SERGE FIORENTINO | PAINT HOUSE

PWA ZWEVEGEM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PWA ZWEVEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03869354248. Het bedrijf PWA ZWEVEGEM bevindt zich op het adres: GAUWELSTRAAT 5; 8551; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 118,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Agences de Placement..
De hoofdactiviteit van PWA ZWEVEGEM is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PWA ZWEVEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PWA ZWEVEGEM, openstaande posities, locatie van PWA ZWEVEGEM op de kaart.

PWA ZWEVEGEM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PWA ZWEVEGEM, company assigned to the tax number BE03869354248. The company PWA ZWEVEGEM is located at the address: GAUWELSTRAAT 5; 8551; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 118,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Agences de Placement..
The main activity of PWA ZWEVEGEM is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PWA ZWEVEGEM is not available. You also can look at reviews of PWA ZWEVEGEM, open positions, location of PWA ZWEVEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PWA ZWEVEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PWA ZWEVEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PWA ZWEVEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PWA ZWEVEGEM, employees, financial statistics.