PIRONT R. & LOUEN R.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • PIRONT R. & LOUEN R.
Private companiesOil and Gas Extraction • PIRONT R. & LOUEN R.

Contactgegevens PIRONT R. & LOUEN R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIRONT R. & LOUEN R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIRONT R. & LOUEN R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELLEVAUX 6BA; 4960; MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80339291 (+32-80339291) 80339291 (+32-80339291)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIRONT R. & LOUEN R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIRONT R. & LOUEN R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIRONT R. & LOUEN R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIRONT R. & LOUEN R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIRONT R. & LOUEN R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIRONT R. & LOUEN R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIRONT R. & LOUEN R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIRONT R. & LOUEN R.
Products information PIRONT R. & LOUEN R.

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PIRONT R. & LOUEN R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis- and schaaldierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIRONT R. & LOUEN R.
(Get full report from official database of BE for PIRONT R. & LOUEN R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIRONT R. & LOUEN R.
Addition kinds of activities for PIRONT R. & LOUEN R.

737200. Voorverpakte software | Prepackaged software
51999921. Zaagsel | Sawdust
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
61630000. Lening makelaars | Loan brokers
92119901. Federale rechtbanken | Federal courts

Werken bij PIRONT R. & LOUEN R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIRONT R. & LOUEN R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIRONT R. & LOUEN R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIRONT R. & LOUEN R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van PIRONT R. & LOUEN R. in sociale netwerken
Look for responds of PIRONT R. & LOUEN R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIRONT R. & LOUEN R.. Laat een reactie achter voor PIRONT R. & LOUEN R.. PIRONT R. & LOUEN R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIRONT R. & LOUEN R.. Leave a respond for PIRONT R. & LOUEN R.. PIRONT R. & LOUEN R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIRONT R. & LOUEN R. op de google maps. Adres en contacten PIRONT R. & LOUEN R.
Location of PIRONT R. & LOUEN R. on the google maps. Address and contacts of PIRONT R. & LOUEN R.

Andere gerelateerde bedrijven als come PIRONT R. & LOUEN R. PIRONT R. & LOUEN R.: KBC | Ligue des Familles (La) | VAN DUFFEL GUY | BUCKENS PIERRE | EVERAERTS D

Other related companies as PIRONT R. & LOUEN R.: KBC | Ligue des Familles (La) | VAN DUFFEL GUY | BUCKENS PIERRE | EVERAERTS D

PIRONT R. & LOUEN R. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIRONT R. & LOUEN R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf PIRONT R. & LOUEN R. bevindt zich op het adres: BELLEVAUX 6BA; 4960; MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vis- and schaaldierenkwekers. Producten gemaakt in PIRONT R. & LOUEN R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIRONT R. & LOUEN R. is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIRONT R. & LOUEN R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIRONT R. & LOUEN R., openstaande posities, locatie van PIRONT R. & LOUEN R. op de kaart.

PIRONT R. & LOUEN R. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIRONT R. & LOUEN R., company assigned to the tax number BE01098052978. The company PIRONT R. & LOUEN R. is located at the address: BELLEVAUX 6BA; 4960; MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vis- and schaaldierenkwekers. Products created in PIRONT R. & LOUEN R. were not found.
The main activity of PIRONT R. & LOUEN R. is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIRONT R. & LOUEN R. is not available. You also can look at reviews of PIRONT R. & LOUEN R., open positions, location of PIRONT R. & LOUEN R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIRONT R. & LOUEN R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIRONT R. & LOUEN R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIRONT R. & LOUEN R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIRONT R. & LOUEN R., employees, financial statistics.