A.B.V.V.-VOEDING RONSE

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • A.B.V.V.-VOEDING RONSE
Private companiesMiscellaneous Repair Services • A.B.V.V.-VOEDING RONSE

Contactgegevens A.B.V.V.-VOEDING RONSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.V.V.-VOEDING RONSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.V.V.-VOEDING RONSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 21; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55213379 (+32-55213379) 55213379 (+32-55213379)

Fax (fax): +32 (55) 963-50-49 +32 (55) 963-50-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.V.V.-VOEDING RONSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.V.V.-VOEDING RONSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.V.V.-VOEDING RONSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.V.V.-VOEDING RONSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.V.V.-VOEDING RONSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.V.V.-VOEDING RONSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.V.V.-VOEDING RONSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.V.V.-VOEDING RONSE
Products information A.B.V.V.-VOEDING RONSE

BTW identificatienummer (tax): BE01195831298
Ondernemingsnummer: 5697753906
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in A.B.V.V.-VOEDING RONSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Syndicats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.V.V.-VOEDING RONSE
(Get full report from official database of BE for A.B.V.V.-VOEDING RONSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.V.V.-VOEDING RONSE
Addition kinds of activities for A.B.V.V.-VOEDING RONSE

482200. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
913104. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government
24991104. Marquette, hout | Marquetry, wood
37310108. Zeilschepen, commercieel: bouw en reparatie | Sailing vessels, commercial: building and repairing
38220306. Thermostaten, behalve ingebouwde | Thermostats, except built-in
39650103. Knoopkleur voor de handel | Button coloring for the trade
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel
82990202. Tutoring school | Tutoring school
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij A.B.V.V.-VOEDING RONSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.V.V.-VOEDING RONSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.V.V.-VOEDING RONSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.V.V.-VOEDING RONSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van A.B.V.V.-VOEDING RONSE in sociale netwerken
Look for responds of A.B.V.V.-VOEDING RONSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.V.V.-VOEDING RONSE. Laat een reactie achter voor A.B.V.V.-VOEDING RONSE. A.B.V.V.-VOEDING RONSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.V.V.-VOEDING RONSE. Leave a respond for A.B.V.V.-VOEDING RONSE. A.B.V.V.-VOEDING RONSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.V.V.-VOEDING RONSE op de google maps. Adres en contacten A.B.V.V.-VOEDING RONSE
Location of A.B.V.V.-VOEDING RONSE on the google maps. Address and contacts of A.B.V.V.-VOEDING RONSE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.V.V.-VOEDING RONSE A.B.V.V.-VOEDING RONSE: KRIS SEEUWS | HOTEL DE VENNE | Ravel Hotel | DANY CORDEMANS | HERVE VANDEPUTTE

Other related companies as A.B.V.V.-VOEDING RONSE: KRIS SEEUWS | HOTEL DE VENNE | Ravel Hotel | DANY CORDEMANS | HERVE VANDEPUTTE

A.B.V.V.-VOEDING RONSE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.V.V.-VOEDING RONSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01195831298. Het bedrijf A.B.V.V.-VOEDING RONSE bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 21; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Syndicats. Producten gemaakt in A.B.V.V.-VOEDING RONSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.V.V.-VOEDING RONSE is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.V.V.-VOEDING RONSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.V.V.-VOEDING RONSE, openstaande posities, locatie van A.B.V.V.-VOEDING RONSE op de kaart.

A.B.V.V.-VOEDING RONSE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.V.V.-VOEDING RONSE, company assigned to the tax number BE01195831298. The company A.B.V.V.-VOEDING RONSE is located at the address: RUE DE LA GARE 21; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Syndicats. Products created in A.B.V.V.-VOEDING RONSE were not found.
The main activity of A.B.V.V.-VOEDING RONSE is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.V.V.-VOEDING RONSE is not available. You also can look at reviews of A.B.V.V.-VOEDING RONSE, open positions, location of A.B.V.V.-VOEDING RONSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.V.V.-VOEDING RONSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.V.V.-VOEDING RONSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.V.V.-VOEDING RONSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.V.V.-VOEDING RONSE, employees, financial statistics.