KRIS SEEUWS

Contactgegevens KRIS SEEUWS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIS SEEUWS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIS SEEUWS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LAUREISKAAI 7; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32260373 32260373

Fax (fax): +32 (10) 652-84-25 +32 (10) 652-84-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIS SEEUWS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIS SEEUWS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIS SEEUWS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIS SEEUWS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIS SEEUWS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIS SEEUWS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIS SEEUWS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIS SEEUWS
Products information KRIS SEEUWS

BTW identificatienummer (tax): BE09452331542
Ondernemingsnummer: 3658966064
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in KRIS SEEUWS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIS SEEUWS
(Get full report from official database of BE for KRIS SEEUWS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIS SEEUWS
Addition kinds of activities for KRIS SEEUWS

101101. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
289901. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
333903. Silicon en chroom | Silicon and chromium
362501. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
20410101. Boekweitmeel | Buckwheat flour
34919907. Magnetische kleppen | Solenoid valves
37219900. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
38240114. Totaal aantal meters, verbruiksregistratie | Totalizing meters, consumption registering
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service

Werken bij KRIS SEEUWS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIS SEEUWS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIS SEEUWS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIS SEEUWS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

 • Metser (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar metsers

 • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

 • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

 • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

 • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: HAIR ZOERSEL

  Type: Vaste Job

  Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

 • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Connexis Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

Zoek naar antwoorden van KRIS SEEUWS in sociale netwerken
Look for responds of KRIS SEEUWS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIS SEEUWS. Laat een reactie achter voor KRIS SEEUWS. KRIS SEEUWS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIS SEEUWS. Leave a respond for KRIS SEEUWS. KRIS SEEUWS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIS SEEUWS op de google maps. Adres en contacten KRIS SEEUWS
Location of KRIS SEEUWS on the google maps. Address and contacts of KRIS SEEUWS

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIS SEEUWS KRIS SEEUWS: FLSETCRAFT NV | Corne Rolluiken NV | Nelissen-Meuris BVBA | HOLONCOM | GYMNA UNIPHY NV

Other related companies as KRIS SEEUWS: FLSETCRAFT NV | Corne Rolluiken NV | Nelissen-Meuris BVBA | HOLONCOM | GYMNA UNIPHY NV

KRIS SEEUWS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIS SEEUWS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09452331542. Het bedrijf KRIS SEEUWS bevindt zich op het adres: SINT-LAUREISKAAI 7; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 711,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in KRIS SEEUWS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIS SEEUWS is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIS SEEUWS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIS SEEUWS, openstaande posities, locatie van KRIS SEEUWS op de kaart.

KRIS SEEUWS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIS SEEUWS, company assigned to the tax number BE09452331542. The company KRIS SEEUWS is located at the address: SINT-LAUREISKAAI 7; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 711,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in KRIS SEEUWS were not found.
The main activity of KRIS SEEUWS is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIS SEEUWS is not available. You also can look at reviews of KRIS SEEUWS, open positions, location of KRIS SEEUWS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIS SEEUWS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIS SEEUWS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIS SEEUWS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIS SEEUWS, employees, financial statistics.