Nelissen-Meuris BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Nelissen-Meuris BVBA

Contactgegevens Nelissen-Meuris BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nelissen-Meuris BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nelissen-Meuris BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 1A; 3620; Lanaken, België

Telefoon (phone): 089 71 44 58 (+32-089 71 44 58) 089 71 44 58 (+32-089 71 44 58)

Fax (fax): 089 71 45 67 (+32-089 71 45 67) 089 71 45 67 (+32-089 71 45 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nelissen-Meuris BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nelissen-Meuris BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nelissen-Meuris BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nelissen-Meuris BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nelissen-Meuris BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nelissen-Meuris BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nelissen-Meuris BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nelissen-Meuris BVBA
Products information Nelissen-Meuris BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07903259277
Ondernemingsnummer: 3015167236
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Doors; Parquets; Windows

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nelissen-Meuris BVBA
(Get full report from official database of BE for Nelissen-Meuris BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nelissen-Meuris BVBA
Addition kinds of activities for Nelissen-Meuris BVBA

08310105. Huckleberry greens verzamelen | Huckleberry greens gathering
23920304. Kussensloop: gemaakt van aangekochte materialen | Pillowcases: made from purchased materials
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
50390202. Interieur platte glas: plaat en raam | Interior flat glass: plate and window
73899960. Schatting service, bouw | Estimating service, construction
92210402. Politiebescherming, staatsregering | Police protection, state government

Werken bij Nelissen-Meuris BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nelissen-Meuris BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nelissen-Meuris BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nelissen-Meuris BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van Nelissen-Meuris BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Nelissen-Meuris BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nelissen-Meuris BVBA. Laat een reactie achter voor Nelissen-Meuris BVBA. Nelissen-Meuris BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nelissen-Meuris BVBA. Leave a respond for Nelissen-Meuris BVBA. Nelissen-Meuris BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nelissen-Meuris BVBA op de google maps. Adres en contacten Nelissen-Meuris BVBA
Location of Nelissen-Meuris BVBA on the google maps. Address and contacts of Nelissen-Meuris BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nelissen-Meuris BVBA Nelissen-Meuris BVBA: Veroone P | SWATOW | PAUL HENDRIKX | PATRICK LEDUC | HONDA-ANTWERP AUTO

Other related companies as Nelissen-Meuris BVBA: Veroone P | SWATOW | PAUL HENDRIKX | PATRICK LEDUC | HONDA-ANTWERP AUTO

Nelissen-Meuris BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nelissen-Meuris BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07903259277. Het bedrijf Nelissen-Meuris BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 1A; 3620; Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Doors; Parquets; Windows.
De hoofdactiviteit van Nelissen-Meuris BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nelissen-Meuris BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nelissen-Meuris BVBA, openstaande posities, locatie van Nelissen-Meuris BVBA op de kaart.

Nelissen-Meuris BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nelissen-Meuris BVBA, company assigned to the tax number BE07903259277. The company Nelissen-Meuris BVBA is located at the address: Industrieweg 1A; 3620; Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stairs. List of products are Doors; Parquets; Windows.
The main activity of Nelissen-Meuris BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nelissen-Meuris BVBA is not available. You also can look at reviews of Nelissen-Meuris BVBA, open positions, location of Nelissen-Meuris BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nelissen-Meuris BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nelissen-Meuris BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nelissen-Meuris BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nelissen-Meuris BVBA, employees, financial statistics.