Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard
Private companiesNational Security and International Affairs • Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard

Contactgegevens Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Thier Saint-Léonard 14; 4400; Gr?ce-Hollogne (Mons-lez-Liège), België

Telefoon (phone): +32 (71) 568-96-82 +32 (71) 568-96-82

Fax (fax): +32 (59) 529-35-90 +32 (59) 529-35-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard
Products information Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard

BTW identificatienummer (tax): BE04278869628
Ondernemingsnummer: 5670562744
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Surveyors and valuers - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard
(Get full report from official database of BE for Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard
Addition kinds of activities for Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard

09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
27529906. Planographing | Planographing
35230114. Aardappel graafmachines, oogstmachines en planters | Potato diggers, harvesters, and planters
35370213. Stackers, power (truck truck stackers) | Stackers, power (industrial truck stackers)
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
35949901. Hydrostatische aandrijvingen (transmissies) | Hydrostatic drives (transmissions)
38410505. Hemodialyse apparaat | Hemodialysis apparatus
50219907. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture

Werken bij Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard in sociale netwerken
Look for responds of Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard. Laat een reactie achter voor Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard. Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard. Leave a respond for Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard. Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard op de google maps. Adres en contacten Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard
Location of Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard on the google maps. Address and contacts of Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard: Multirenove SPRL | FA. PUBLI-SIGN | Diependael | Platteeuw R BVBA | PATTEUW J-P & ROUSSEAU M

Other related companies as Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard: Multirenove SPRL | FA. PUBLI-SIGN | Diependael | Platteeuw R BVBA | PATTEUW J-P & ROUSSEAU M

Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04278869628. Het bedrijf Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard bevindt zich op het adres: Thier Saint-Léonard 14; 4400; Gr?ce-Hollogne (Mons-lez-Liège). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Surveyors and valuers - General. Producten gemaakt in Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard, openstaande posities, locatie van Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard op de kaart.

Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard, company assigned to the tax number BE04278869628. The company Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard is located at the address: Thier Saint-Léonard 14; 4400; Gr?ce-Hollogne (Mons-lez-Liège). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Surveyors and valuers - General. Products created in Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard were not found.
The main activity of Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard is not available. You also can look at reviews of Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard, open positions, location of Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau d'Expertisese sa VGLA-Leonard, employees, financial statistics.