PATTEUW J-P & ROUSSEAU M

Contactgegevens PATTEUW J-P & ROUSSEAU M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATTEUW J-P & ROUSSEAU M: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATTEUW J-P & ROUSSEAU M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRUSSOGNE 10; 5561; HOUYET, België

Telefoon (phone): 82666360 (+32-82666360) 82666360 (+32-82666360)

Fax (fax): +32 (69) 580-80-10 +32 (69) 580-80-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATTEUW J-P & ROUSSEAU M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATTEUW J-P & ROUSSEAU M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATTEUW J-P & ROUSSEAU M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATTEUW J-P & ROUSSEAU M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATTEUW J-P & ROUSSEAU M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATTEUW J-P & ROUSSEAU M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATTEUW J-P & ROUSSEAU M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATTEUW J-P & ROUSSEAU M
Products information PATTEUW J-P & ROUSSEAU M

BTW identificatienummer (tax): BE06426147460
Ondernemingsnummer: 9779998779
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PATTEUW J-P & ROUSSEAU M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATTEUW J-P & ROUSSEAU M
(Get full report from official database of BE for PATTEUW J-P & ROUSSEAU M)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATTEUW J-P & ROUSSEAU M
Addition kinds of activities for PATTEUW J-P & ROUSSEAU M

221107. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
16110100. Wegwijzers en rails | Highway signs and guardrails
23990402. Belting, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Belting, fabric: made from purchased materials
30210106. Galoshes, rubber of rubber gesolde stof | Galoshes, rubber or rubber soled fabric
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay
50990701. Antiques | Antiques

Werken bij PATTEUW J-P & ROUSSEAU M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATTEUW J-P & ROUSSEAU M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATTEUW J-P & ROUSSEAU M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATTEUW J-P & ROUSSEAU M. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

Zoek naar antwoorden van PATTEUW J-P & ROUSSEAU M in sociale netwerken
Look for responds of PATTEUW J-P & ROUSSEAU M in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATTEUW J-P & ROUSSEAU M. Laat een reactie achter voor PATTEUW J-P & ROUSSEAU M. PATTEUW J-P & ROUSSEAU M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATTEUW J-P & ROUSSEAU M. Leave a respond for PATTEUW J-P & ROUSSEAU M. PATTEUW J-P & ROUSSEAU M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATTEUW J-P & ROUSSEAU M op de google maps. Adres en contacten PATTEUW J-P & ROUSSEAU M
Location of PATTEUW J-P & ROUSSEAU M on the google maps. Address and contacts of PATTEUW J-P & ROUSSEAU M

Andere gerelateerde bedrijven als come PATTEUW J-P & ROUSSEAU M PATTEUW J-P & ROUSSEAU M: HOSTELLERIE DU ROANNAY | DE LOMBARDE | CHASE | V. MARQUET | LUC AWOUTERS

Other related companies as PATTEUW J-P & ROUSSEAU M: HOSTELLERIE DU ROANNAY | DE LOMBARDE | CHASE | V. MARQUET | LUC AWOUTERS

PATTEUW J-P & ROUSSEAU M is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATTEUW J-P & ROUSSEAU M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06426147460. Het bedrijf PATTEUW J-P & ROUSSEAU M bevindt zich op het adres: TRUSSOGNE 10; 5561; HOUYET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in PATTEUW J-P & ROUSSEAU M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATTEUW J-P & ROUSSEAU M is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATTEUW J-P & ROUSSEAU M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATTEUW J-P & ROUSSEAU M, openstaande posities, locatie van PATTEUW J-P & ROUSSEAU M op de kaart.

PATTEUW J-P & ROUSSEAU M is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATTEUW J-P & ROUSSEAU M, company assigned to the tax number BE06426147460. The company PATTEUW J-P & ROUSSEAU M is located at the address: TRUSSOGNE 10; 5561; HOUYET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in PATTEUW J-P & ROUSSEAU M were not found.
The main activity of PATTEUW J-P & ROUSSEAU M is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PATTEUW J-P & ROUSSEAU M is not available. You also can look at reviews of PATTEUW J-P & ROUSSEAU M, open positions, location of PATTEUW J-P & ROUSSEAU M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATTEUW J-P & ROUSSEAU M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATTEUW J-P & ROUSSEAU M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATTEUW J-P & ROUSSEAU M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATTEUW J-P & ROUSSEAU M, employees, financial statistics.