BOSTYN

Contactgegevens BOSTYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSTYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSTYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTSTRAAT 77; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50279505 (+32-50279505) 50279505 (+32-50279505)

Fax (fax): +32 (16) 906-94-57 +32 (16) 906-94-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSTYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSTYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSTYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSTYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSTYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSTYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSTYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSTYN
Products information BOSTYN

BTW identificatienummer (tax): BE09040344238
Ondernemingsnummer: 7891998291
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BOSTYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSTYN
(Get full report from official database of BE for BOSTYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSTYN
Addition kinds of activities for BOSTYN

20879903. Extracten, aroma | Extracts, flavoring
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
22540000. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
23610100. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
34460000. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
35699902. Balen machines, voor schroot, papier of soortgelijk materiaal | Baling machines, for scrap metal, paper, or similar material
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij BOSTYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSTYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSTYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSTYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Plaatser schrijnwerk - werf (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een plaatser schrijnwerk op de werf

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van BOSTYN in sociale netwerken
Look for responds of BOSTYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSTYN. Laat een reactie achter voor BOSTYN. BOSTYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSTYN. Leave a respond for BOSTYN. BOSTYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSTYN op de google maps. Adres en contacten BOSTYN
Location of BOSTYN on the google maps. Address and contacts of BOSTYN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSTYN BOSTYN: S.C. LODELINSART | Stas J | CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES | Anna Corneel | BADMINTON CLUB DYNAMO

Other related companies as BOSTYN: S.C. LODELINSART | Stas J | CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES | Anna Corneel | BADMINTON CLUB DYNAMO

BOSTYN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSTYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09040344238. Het bedrijf BOSTYN bevindt zich op het adres: KONING ALBERTSTRAAT 77; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarkten. Producten gemaakt in BOSTYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSTYN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSTYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSTYN, openstaande posities, locatie van BOSTYN op de kaart.

BOSTYN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSTYN, company assigned to the tax number BE09040344238. The company BOSTYN is located at the address: KONING ALBERTSTRAAT 77; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarkten. Products created in BOSTYN were not found.
The main activity of BOSTYN is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSTYN is not available. You also can look at reviews of BOSTYN, open positions, location of BOSTYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSTYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSTYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSTYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSTYN, employees, financial statistics.