Stas J

Contactgegevens Stas J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stas J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stas J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jeugdstraat 31A; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 33 19 08 (+32-011 33 19 08) 011 33 19 08 (+32-011 33 19 08)

Fax (fax): 011 21 54 49 (+32-011 21 54 49) 011 21 54 49 (+32-011 21 54 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stas J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stas J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stas J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stas J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stas J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stas J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stas J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stas J
Products information Stas J

BTW identificatienummer (tax): BE05839477539
Ondernemingsnummer: 8463836669
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): GAS APPLIANCES - RETAIL AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stas J
(Get full report from official database of BE for Stas J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stas J
Addition kinds of activities for Stas J

07230106. Hay cubing diensten | Hay cubing services
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
27590303. Circulaires: drukwerk, nsk | Circulars: printing, nsk
32720505. Vensterbanken, gegoten steen | Window sills, cast stone
37649901. Motoren en motoronderdelen, geleid raketten | Engines and engine parts, guided missile
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
73590700. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging

Werken bij Stas J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stas J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stas J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stas J. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PEC

    Type: Studentenjob

    Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

Zoek naar antwoorden van Stas J in sociale netwerken
Look for responds of Stas J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stas J. Laat een reactie achter voor Stas J. Stas J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stas J. Leave a respond for Stas J. Stas J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stas J op de google maps. Adres en contacten Stas J
Location of Stas J on the google maps. Address and contacts of Stas J

Andere gerelateerde bedrijven als come Stas J Stas J: FLSIOUX EMBEDDED SYSTEMS NV | Oude Barrier (De) | COIFFURE LEEN | CARTONNAGE SOENEN NV | De Geeter M

Other related companies as Stas J: FLSIOUX EMBEDDED SYSTEMS NV | Oude Barrier (De) | COIFFURE LEEN | CARTONNAGE SOENEN NV | De Geeter M

Stas J is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stas J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05839477539. Het bedrijf Stas J bevindt zich op het adres: Jeugdstraat 31A; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is GAS APPLIANCES - RETAIL AND MAINTEN. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Stas J is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stas J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stas J, openstaande posities, locatie van Stas J op de kaart.

Stas J is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stas J, company assigned to the tax number BE05839477539. The company Stas J is located at the address: Jeugdstraat 31A; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is GAS APPLIANCES - RETAIL AND MAINTEN. List of products are Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Stas J is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Stas J is not available. You also can look at reviews of Stas J, open positions, location of Stas J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stas J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stas J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stas J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stas J, employees, financial statistics.