Intermarché ITM Belgium

Contactgegevens Intermarché ITM Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Intermarché ITM Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Intermarché ITM Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Traverse d'Esope 6; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 010 47 17 11 (+32-010 47 17 11) 010 47 17 11 (+32-010 47 17 11)

Fax (fax): +32 (58) 747-10-17 +32 (58) 747-10-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Intermarché ITM Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Intermarché ITM Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Intermarché ITM Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Intermarché ITM Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Intermarché ITM Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Intermarché ITM Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Intermarché ITM Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Intermarché ITM Belgium
Products information Intermarché ITM Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE05453033447
Ondernemingsnummer: 3956420898
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Intermarché ITM Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets and Department stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Intermarché ITM Belgium
(Get full report from official database of BE for Intermarché ITM Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Intermarché ITM Belgium
Addition kinds of activities for Intermarché ITM Belgium

8051. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
516906. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
20330202. Jellies, eetbaar, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Jellies, edible, including imitation: in cans, jars, etc.
37280108. Flaps, vliegtuigvleugel | Flaps, aircraft wing
38290302. Opstelinstrumenten en machines: t-square, template, etc. | Drafting instruments and machines: t-square, template, etc.
39990110. Vibrators, elektrisch: ontworpen voor kapper en schoonheidswinkels | Vibrators, electric: designed for barber and beauty shops
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing
76220303. Tape recorder reparatie | Tape recorder repair

Werken bij Intermarché ITM Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Intermarché ITM Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Intermarché ITM Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Intermarché ITM Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van Intermarché ITM Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Intermarché ITM Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Intermarché ITM Belgium. Laat een reactie achter voor Intermarché ITM Belgium. Intermarché ITM Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Intermarché ITM Belgium. Leave a respond for Intermarché ITM Belgium. Intermarché ITM Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Intermarché ITM Belgium op de google maps. Adres en contacten Intermarché ITM Belgium
Location of Intermarché ITM Belgium on the google maps. Address and contacts of Intermarché ITM Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Intermarché ITM Belgium Intermarché ITM Belgium: FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV | Stilam | INTERIEUR FRANK EERDEKENS | GADISSEUX | Vandevelde E

Other related companies as Intermarché ITM Belgium: FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV | Stilam | INTERIEUR FRANK EERDEKENS | GADISSEUX | Vandevelde E

Intermarché ITM Belgium is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Intermarché ITM Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05453033447. Het bedrijf Intermarché ITM Belgium bevindt zich op het adres: Traverse d'Esope 6; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 874,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Supermarkets and Department stores. Producten gemaakt in Intermarché ITM Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Intermarché ITM Belgium is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Intermarché ITM Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Intermarché ITM Belgium, openstaande posities, locatie van Intermarché ITM Belgium op de kaart.

Intermarché ITM Belgium is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Intermarché ITM Belgium, company assigned to the tax number BE05453033447. The company Intermarché ITM Belgium is located at the address: Traverse d'Esope 6; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 874,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Supermarkets and Department stores. Products created in Intermarché ITM Belgium were not found.
The main activity of Intermarché ITM Belgium is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Intermarché ITM Belgium is not available. You also can look at reviews of Intermarché ITM Belgium, open positions, location of Intermarché ITM Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Intermarché ITM Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Intermarché ITM Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Intermarché ITM Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Intermarché ITM Belgium, employees, financial statistics.