FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV

Contactgegevens FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 114 3665 As - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-86-94-10 32-89-86-94-10

Fax (fax): 32-89-65-92-03 32-89-65-92-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV
Products information FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV

BTW identificatienummer (tax): BE09183990478
Ondernemingsnummer: 6158081054
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Indoor and greenhouse plants, floristry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV
(Get full report from official database of BE for FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV
Addition kinds of activities for FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV

599909. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
15319902. Coöperatieve appartementenontwikkelaars | Cooperative apartment developers
38290204. Ceilometers | Ceilometers
67999900. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
94319908. Geestelijke gezondheidsinstelling administratie, overheid | Mental health agency administration, government

Werken bij FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Natuursteenbewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bouwgereedschappen gebruiken • Inzicht hebben in bouwtechnologie • Prefabwanden loodrecht en waterpas samenvoegen • Schets maken van installatie of te vervaardigen stuk • Praktische meetkunde gebruiken • Kunnen tekenen • Hijsmaterieel bedienen hijsmaterieel zoals: takel, rolbrug, hijsband, harpsluiting, kraan • Veiligheidsregels toepassen Instaan voor zijn eigen veiligheid en er zorg voor dragen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Decoratieve elementen aanbrengen • Manueel voegen Werken voegspijker • Natuursteen voor schoorstenen plaatsen • Plamuren, rapen (steen- of marmerspecie) • Graniet verwerken • Marmer verwerken • Pleister aanbrengen • Werktekening, detailtekening en projectietekening opmaken • Steen graveren • Steen houwen, uitbeitelen • Steenkappen • Zagen en splijten van steen • Informeren en adviseren • Kosten ramen en bestek opstellen

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV. Laat een reactie achter voor FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV. FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV. Leave a respond for FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV. FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV op de google maps. Adres en contacten FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV
Location of FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV on the google maps. Address and contacts of FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV: DRUKKERIJ ACTA-PRESS | M.D.S. | Marc & Viola | Comeplast-Carpaco NV | F. DEMASY

Other related companies as FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV: DRUKKERIJ ACTA-PRESS | M.D.S. | Marc & Viola | Comeplast-Carpaco NV | F. DEMASY

FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09183990478. Het bedrijf FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV bevindt zich op het adres: Steenweg 114 3665 As - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Indoor and greenhouse plants, floristry. Producten gemaakt in FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV, openstaande posities, locatie van FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV op de kaart.

FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV, company assigned to the tax number BE09183990478. The company FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV is located at the address: Steenweg 114 3665 As - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Indoor and greenhouse plants, floristry. Products created in FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV were not found.
The main activity of FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV is not available. You also can look at reviews of FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV, open positions, location of FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSIERPLANTENKWEKERIJ FLORINA 1 NV, employees, financial statistics.