Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.
Private companiesSocial Services • Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.

Contactgegevens Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis Maréchal 1 4360 Oreye, België

Telefoon (phone): 019.67 94 11 (+32-019.67 94 11) 019.67 94 11 (+32-019.67 94 11)

Fax (fax): 019.67 83 35 (+32-019.67 83 35) 019.67 83 35 (+32-019.67 83 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.
Products information Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07343505859
Ondernemingsnummer: 3714447021
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sugar

Product categorie (product category): Sugar

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.
(Get full report from official database of BE for Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.
Addition kinds of activities for Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.

34210202. Heggenscharen of trimmers, behalve kracht | Hedge shears or trimmers, except power
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
39420103. Dolls, behalve gevulde speelgoed dieren | Dolls, except stuffed toy animals
50749900. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
50840305. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
87419907. Verpleeg- en persoonlijke zorgfaciliteitsbeheer | Nursing and personal care facility management

Werken bij Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Metser (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aannemer te Harelbeke zoeken we dringend een ervaren metselaar! Gemotiveerde ervaren metselaars zijn welkom! Je kan zowel zelfstandig als in ploegverband werken. Je hebt een rijbewijs b

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.. Laat een reactie achter voor Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.. Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.. Leave a respond for Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.. Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. op de google maps. Adres en contacten Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.
Location of Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. on the google maps. Address and contacts of Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.: College | MOLITOR | Grutman Home Decor NV | VIANE KAPPERSBENODIGDHEDEN | Van Nieuwerburgh C

Other related companies as Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A.: College | MOLITOR | Grutman Home Decor NV | VIANE KAPPERSBENODIGDHEDEN | Van Nieuwerburgh C

Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07343505859. Het bedrijf Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. bevindt zich op het adres: Rue Louis Maréchal 1 4360 Oreye. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sugar. Lijst met producten zijn Sugar.
De hoofdactiviteit van Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A., openstaande posities, locatie van Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. op de kaart.

Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A., company assigned to the tax number BE07343505859. The company Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. is located at the address: Rue Louis Maréchal 1 4360 Oreye. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sugar. List of products are Sugar.
The main activity of Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. is not available. You also can look at reviews of Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A., open positions, location of Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raffinerie Notre-Dame Orafti S.A., employees, financial statistics.