Van Nieuwerburgh C

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Van Nieuwerburgh C
Private companiesSocial Services • Van Nieuwerburgh C

Contactgegevens Van Nieuwerburgh C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Nieuwerburgh C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Nieuwerburgh C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldlaan 43; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 21 40 (+32-09 377 21 40) 09 377 21 40 (+32-09 377 21 40)

Fax (fax): +32 (53) 938-21-72 +32 (53) 938-21-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Nieuwerburgh C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Nieuwerburgh C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Nieuwerburgh C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Nieuwerburgh C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Nieuwerburgh C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Nieuwerburgh C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Nieuwerburgh C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Nieuwerburgh C
Products information Van Nieuwerburgh C

BTW identificatienummer (tax): BE09808288574
Ondernemingsnummer: 6985626220
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Nieuwerburgh C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Nieuwerburgh C
(Get full report from official database of BE for Van Nieuwerburgh C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Nieuwerburgh C
Addition kinds of activities for Van Nieuwerburgh C

28190410. Natriumsulfiden | Sodium sulfides
30619904. Olie- en gasveldmachines rubberen goederen (mechanisch) | Oil and gas field machinery rubber goods (mechanical)
33399904. Bismut raffineren (primaire) | Bismuth refining (primary)
35630100. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites

Werken bij Van Nieuwerburgh C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Nieuwerburgh C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Nieuwerburgh C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Nieuwerburgh C. Looking for open vacancies in other companies

 • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Magazijnier - DAG - DRINGEND (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het laden en lossen van vrachtwagens Rolbrug besturen Bulldozer besturen Goederen nakijken Variërend takenpakket

 • BOBIJNOPZETTER 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK- OPTIE VAST- STERK BEDRIJF (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar bobijnopzetters met ervaring!

 • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

 • Jobstudent verkoop kleding voor weekends en vakanties (m/v) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio van Blankenberge zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) die gedurende de weekends en vakantieperiodes wil werken als verkoopsmedewerker binnen de klediij. - U houdt de winkel draaiend en volledig in orde - U plooit de kleren netjes op en onderhoudt de winkel - Het ontvangen van klanten, bedienen en advies geven aan klanten

 • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

 • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

 • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

  Type: Vaste Job

  Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

 • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: PER-SÉ

  Type: Vaste Job

  Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

 • Service technieker M/V (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Shop Manager (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

Zoek naar antwoorden van Van Nieuwerburgh C in sociale netwerken
Look for responds of Van Nieuwerburgh C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Nieuwerburgh C. Laat een reactie achter voor Van Nieuwerburgh C. Van Nieuwerburgh C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Nieuwerburgh C. Leave a respond for Van Nieuwerburgh C. Van Nieuwerburgh C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Nieuwerburgh C op de google maps. Adres en contacten Van Nieuwerburgh C
Location of Van Nieuwerburgh C on the google maps. Address and contacts of Van Nieuwerburgh C

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Nieuwerburgh C Van Nieuwerburgh C: LE PANDA D'OR | Etienne | CENTRE HOSPITALIER UNIVERSITAIRE BRUGMANN | COIFFURE ERIC | BELGIAN DIAMOND MANUFACT.

Other related companies as Van Nieuwerburgh C: LE PANDA D'OR | Etienne | CENTRE HOSPITALIER UNIVERSITAIRE BRUGMANN | COIFFURE ERIC | BELGIAN DIAMOND MANUFACT.

Van Nieuwerburgh C is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Nieuwerburgh C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09808288574. Het bedrijf Van Nieuwerburgh C bevindt zich op het adres: Leopoldlaan 43; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 349,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Nieuwerburgh C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Nieuwerburgh C is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Nieuwerburgh C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Nieuwerburgh C, openstaande posities, locatie van Van Nieuwerburgh C op de kaart.

Van Nieuwerburgh C is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Nieuwerburgh C, company assigned to the tax number BE09808288574. The company Van Nieuwerburgh C is located at the address: Leopoldlaan 43; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 349,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Nieuwerburgh C were not found.
The main activity of Van Nieuwerburgh C is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Nieuwerburgh C is not available. You also can look at reviews of Van Nieuwerburgh C, open positions, location of Van Nieuwerburgh C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Nieuwerburgh C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Nieuwerburgh C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Nieuwerburgh C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Nieuwerburgh C, employees, financial statistics.