ThyssenKrupp Body Stampings Ltd

Contactgegevens ThyssenKrupp Body Stampings Ltd: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ThyssenKrupp Body Stampings Ltd: address, phone, fax, email, website, opening hours

ThyssenKrupp Body Stampings Ltd

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum Zuid 1544; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 51 61 30 (+32-011 51 61 30) 011 51 61 30 (+32-011 51 61 30)

Fax (fax): 011 51 61 39 (+32-011 51 61 39) 011 51 61 39 (+32-011 51 61 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ThyssenKrupp Body Stampings Ltd: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ThyssenKrupp Body Stampings Ltd"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ThyssenKrupp Body Stampings Ltd"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ThyssenKrupp Body Stampings Ltd, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ThyssenKrupp Body Stampings Ltd. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ThyssenKrupp Body Stampings Ltd, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ThyssenKrupp Body Stampings Ltd. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ThyssenKrupp Body Stampings Ltd
Products information ThyssenKrupp Body Stampings Ltd

BTW identificatienummer (tax): BE04400543212
Ondernemingsnummer: 2842407226
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ThyssenKrupp Body Stampings Ltd zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Subcontracting - Industrial and technical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ThyssenKrupp Body Stampings Ltd
(Get full report from official database of BE for ThyssenKrupp Body Stampings Ltd)

Aanvulling soorten activiteiten voor ThyssenKrupp Body Stampings Ltd
Addition kinds of activities for ThyssenKrupp Body Stampings Ltd

245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
02719902. Fox Farm | Fox farm
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
36129903. Vibrators, interrupter | Vibrators, interrupter
60999912. Automatisch teller machine (atm) netwerk | Automated teller machine (atm) network
76929900. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec

Werken bij ThyssenKrupp Body Stampings Ltd: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ThyssenKrupp Body Stampings Ltd: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ThyssenKrupp Body Stampings Ltd. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ThyssenKrupp Body Stampings Ltd. Looking for open vacancies in other companies

  • diensthoofd technische uitvoerende dienst (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

    Regio: HALMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van ThyssenKrupp Body Stampings Ltd in sociale netwerken
Look for responds of ThyssenKrupp Body Stampings Ltd in social networks

Lees alle opmerkingen voor ThyssenKrupp Body Stampings Ltd. Laat een reactie achter voor ThyssenKrupp Body Stampings Ltd. ThyssenKrupp Body Stampings Ltd bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ThyssenKrupp Body Stampings Ltd. Leave a respond for ThyssenKrupp Body Stampings Ltd. ThyssenKrupp Body Stampings Ltd on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ThyssenKrupp Body Stampings Ltd op de google maps. Adres en contacten ThyssenKrupp Body Stampings Ltd
Location of ThyssenKrupp Body Stampings Ltd on the google maps. Address and contacts of ThyssenKrupp Body Stampings Ltd

Andere gerelateerde bedrijven als come ThyssenKrupp Body Stampings Ltd ThyssenKrupp Body Stampings Ltd: AXA Bank Belgium Congres | MARILYS | CHRISTA RENIERS | De Brauwer R | Auto's Van Geet

Other related companies as ThyssenKrupp Body Stampings Ltd: AXA Bank Belgium Congres | MARILYS | CHRISTA RENIERS | De Brauwer R | Auto's Van Geet

ThyssenKrupp Body Stampings Ltd is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ThyssenKrupp Body Stampings Ltd, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04400543212. Het bedrijf ThyssenKrupp Body Stampings Ltd bevindt zich op het adres: Centrum Zuid 1544; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Subcontracting - Industrial and technical. Producten gemaakt in ThyssenKrupp Body Stampings Ltd zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ThyssenKrupp Body Stampings Ltd is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ThyssenKrupp Body Stampings Ltd is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ThyssenKrupp Body Stampings Ltd, openstaande posities, locatie van ThyssenKrupp Body Stampings Ltd op de kaart.

ThyssenKrupp Body Stampings Ltd is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ThyssenKrupp Body Stampings Ltd, company assigned to the tax number BE04400543212. The company ThyssenKrupp Body Stampings Ltd is located at the address: Centrum Zuid 1544; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Subcontracting - Industrial and technical. Products created in ThyssenKrupp Body Stampings Ltd were not found.
The main activity of ThyssenKrupp Body Stampings Ltd is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ThyssenKrupp Body Stampings Ltd is not available. You also can look at reviews of ThyssenKrupp Body Stampings Ltd, open positions, location of ThyssenKrupp Body Stampings Ltd on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ThyssenKrupp Body Stampings Ltd, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ThyssenKrupp Body Stampings Ltd, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ThyssenKrupp Body Stampings Ltd, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ThyssenKrupp Body Stampings Ltd, employees, financial statistics.