BUREAU SLIDE 2000

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BUREAU SLIDE 2000
Private companiesReal Estate • BUREAU SLIDE 2000

Contactgegevens BUREAU SLIDE 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU SLIDE 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU SLIDE 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'HIPPODROME 146; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26480344 (+32-26480344) 26480344 (+32-26480344)

Fax (fax): +32 (10) 599-87-21 +32 (10) 599-87-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU SLIDE 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU SLIDE 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU SLIDE 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU SLIDE 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU SLIDE 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU SLIDE 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU SLIDE 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU SLIDE 2000
Products information BUREAU SLIDE 2000

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Photographes.. Types de Films: Vidéos.

Product categorie (product category): Studios photographiques. Production de films,téléfilms and vidéos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU SLIDE 2000
(Get full report from official database of BE for BUREAU SLIDE 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU SLIDE 2000
Addition kinds of activities for BUREAU SLIDE 2000

3081. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
399904. Furs | Furs
28790108. Pyrethrinconcentraten en preparaten | Pyrethrin concentrates and preparations
34440305. Dakplaten, plaatmetalen | Skylights, sheet metal
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
38420202. Applicators, katoen getipt | Applicators, cotton tipped
45819905. Luchtvrachtbelasting- en losdiensten | Airfreight loading and unloading services

Werken bij BUREAU SLIDE 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU SLIDE 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU SLIDE 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU SLIDE 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

    Regio: BAARDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van BUREAU SLIDE 2000 in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU SLIDE 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU SLIDE 2000. Laat een reactie achter voor BUREAU SLIDE 2000. BUREAU SLIDE 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU SLIDE 2000. Leave a respond for BUREAU SLIDE 2000. BUREAU SLIDE 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU SLIDE 2000 op de google maps. Adres en contacten BUREAU SLIDE 2000
Location of BUREAU SLIDE 2000 on the google maps. Address and contacts of BUREAU SLIDE 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU SLIDE 2000 BUREAU SLIDE 2000: NICO DE FRUYT | J.C. ECOLE ROYALE MIL. | BODART BENOIT | E.G.S. | EURO CONSULT

Other related companies as BUREAU SLIDE 2000: NICO DE FRUYT | J.C. ECOLE ROYALE MIL. | BODART BENOIT | E.G.S. | EURO CONSULT

BUREAU SLIDE 2000 is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU SLIDE 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf BUREAU SLIDE 2000 bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'HIPPODROME 146; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Production de films,téléfilms and vidéos. Lijst met producten zijn Services: Photographes.. Types de Films: Vidéos..
De hoofdactiviteit van BUREAU SLIDE 2000 is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU SLIDE 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU SLIDE 2000, openstaande posities, locatie van BUREAU SLIDE 2000 op de kaart.

BUREAU SLIDE 2000 is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU SLIDE 2000, company assigned to the tax number BE09382568359. The company BUREAU SLIDE 2000 is located at the address: AVENUE DE L'HIPPODROME 146; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. Production de films,téléfilms and vidéos. List of products are Services: Photographes.. Types de Films: Vidéos..
The main activity of BUREAU SLIDE 2000 is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU SLIDE 2000 is not available. You also can look at reviews of BUREAU SLIDE 2000, open positions, location of BUREAU SLIDE 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU SLIDE 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU SLIDE 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU SLIDE 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU SLIDE 2000, employees, financial statistics.