NICO DE FRUYT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • NICO DE FRUYT
Private companiesReal Estate • NICO DE FRUYT

Contactgegevens NICO DE FRUYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICO DE FRUYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICO DE FRUYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAVERLOSTRAAT 112B1; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50355633 (+32-50355633) 50355633 (+32-50355633)

Fax (fax): +32 (69) 829-92-44 +32 (69) 829-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICO DE FRUYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICO DE FRUYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICO DE FRUYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICO DE FRUYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICO DE FRUYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICO DE FRUYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICO DE FRUYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICO DE FRUYT
Products information NICO DE FRUYT

BTW identificatienummer (tax): BE04752105712
Ondernemingsnummer: 2350219726
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in NICO DE FRUYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICO DE FRUYT
(Get full report from official database of BE for NICO DE FRUYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICO DE FRUYT
Addition kinds of activities for NICO DE FRUYT

391599. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
01399905. Kruiden- of kruidenboerderij | Herb or spice farm
08310106. Maple sap verzamelen | Maple sap gathering
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
37159903. Opleggers voor rakettenvervoer | Semitrailers for missile transportation
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
38120502. Warfare tegenmaatregelapparatuur | Warfare counter-measure equipment
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij NICO DE FRUYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICO DE FRUYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICO DE FRUYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICO DE FRUYT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van NICO DE FRUYT in sociale netwerken
Look for responds of NICO DE FRUYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICO DE FRUYT. Laat een reactie achter voor NICO DE FRUYT. NICO DE FRUYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICO DE FRUYT. Leave a respond for NICO DE FRUYT. NICO DE FRUYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICO DE FRUYT op de google maps. Adres en contacten NICO DE FRUYT
Location of NICO DE FRUYT on the google maps. Address and contacts of NICO DE FRUYT

Andere gerelateerde bedrijven als come NICO DE FRUYT NICO DE FRUYT: FLDE CEUNYNCK & CO NV | VAN CAUWENBERGHE A. & L. | FRANCOIS NEUHAUZER | PONSELET | TRAM- & AUTOBUSMUSEUM

Other related companies as NICO DE FRUYT: FLDE CEUNYNCK & CO NV | VAN CAUWENBERGHE A. & L. | FRANCOIS NEUHAUZER | PONSELET | TRAM- & AUTOBUSMUSEUM

NICO DE FRUYT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICO DE FRUYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04752105712. Het bedrijf NICO DE FRUYT bevindt zich op het adres: DAVERLOSTRAAT 112B1; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in NICO DE FRUYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NICO DE FRUYT is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICO DE FRUYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICO DE FRUYT, openstaande posities, locatie van NICO DE FRUYT op de kaart.

NICO DE FRUYT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICO DE FRUYT, company assigned to the tax number BE04752105712. The company NICO DE FRUYT is located at the address: DAVERLOSTRAAT 112B1; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Slagers. Products created in NICO DE FRUYT were not found.
The main activity of NICO DE FRUYT is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NICO DE FRUYT is not available. You also can look at reviews of NICO DE FRUYT, open positions, location of NICO DE FRUYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICO DE FRUYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICO DE FRUYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICO DE FRUYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICO DE FRUYT, employees, financial statistics.