VERGAUWE FOTO-VIDEO

Contactgegevens VERGAUWE FOTO-VIDEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERGAUWE FOTO-VIDEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERGAUWE FOTO-VIDEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 23; 9988; SINT-LAUREINS, België

Telefoon (phone): 93776074 (+32-93776074) 93776074 (+32-93776074)

Fax (fax): +32 (9) 124-56-48 +32 (9) 124-56-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERGAUWE FOTO-VIDEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERGAUWE FOTO-VIDEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERGAUWE FOTO-VIDEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERGAUWE FOTO-VIDEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERGAUWE FOTO-VIDEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERGAUWE FOTO-VIDEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERGAUWE FOTO-VIDEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERGAUWE FOTO-VIDEO
Products information VERGAUWE FOTO-VIDEO

BTW identificatienummer (tax): BE02932220458
Ondernemingsnummer: 8244934082
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques. Equipement photographique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERGAUWE FOTO-VIDEO
(Get full report from official database of BE for VERGAUWE FOTO-VIDEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERGAUWE FOTO-VIDEO
Addition kinds of activities for VERGAUWE FOTO-VIDEO

512299. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
514909. Koffie en thee | Coffee and tea
22990103. Haar, gekruld: voor stoffering, kussen en quiltvulling | Hair, curled: for upholstery, pillow, and quilt filling
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
34690200. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
39110100. Juwelenkleding | Jewelry apparel
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services

Werken bij VERGAUWE FOTO-VIDEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERGAUWE FOTO-VIDEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERGAUWE FOTO-VIDEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERGAUWE FOTO-VIDEO. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Elektricien (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

    Type: Vaste Job

    algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

  • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van VERGAUWE FOTO-VIDEO in sociale netwerken
Look for responds of VERGAUWE FOTO-VIDEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERGAUWE FOTO-VIDEO. Laat een reactie achter voor VERGAUWE FOTO-VIDEO. VERGAUWE FOTO-VIDEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERGAUWE FOTO-VIDEO. Leave a respond for VERGAUWE FOTO-VIDEO. VERGAUWE FOTO-VIDEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERGAUWE FOTO-VIDEO op de google maps. Adres en contacten VERGAUWE FOTO-VIDEO
Location of VERGAUWE FOTO-VIDEO on the google maps. Address and contacts of VERGAUWE FOTO-VIDEO

Andere gerelateerde bedrijven als come VERGAUWE FOTO-VIDEO VERGAUWE FOTO-VIDEO: Bouillon Bouwonderneming BVBA | LANDBOUWKREDIET | SUNTECHNIC | Gevar E | SNOOKER TWENTY ONE

Other related companies as VERGAUWE FOTO-VIDEO: Bouillon Bouwonderneming BVBA | LANDBOUWKREDIET | SUNTECHNIC | Gevar E | SNOOKER TWENTY ONE

VERGAUWE FOTO-VIDEO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERGAUWE FOTO-VIDEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932220458. Het bedrijf VERGAUWE FOTO-VIDEO bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 23; 9988; SINT-LAUREINS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Equipement photographique. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van VERGAUWE FOTO-VIDEO is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERGAUWE FOTO-VIDEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERGAUWE FOTO-VIDEO, openstaande posities, locatie van VERGAUWE FOTO-VIDEO op de kaart.

VERGAUWE FOTO-VIDEO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERGAUWE FOTO-VIDEO, company assigned to the tax number BE02932220458. The company VERGAUWE FOTO-VIDEO is located at the address: MOLENSTRAAT 23; 9988; SINT-LAUREINS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. Equipement photographique. List of products are Services: Photographes..
The main activity of VERGAUWE FOTO-VIDEO is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERGAUWE FOTO-VIDEO is not available. You also can look at reviews of VERGAUWE FOTO-VIDEO, open positions, location of VERGAUWE FOTO-VIDEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERGAUWE FOTO-VIDEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERGAUWE FOTO-VIDEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERGAUWE FOTO-VIDEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERGAUWE FOTO-VIDEO, employees, financial statistics.