SNOOKER TWENTY ONE

Contactgegevens SNOOKER TWENTY ONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNOOKER TWENTY ONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNOOKER TWENTY ONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE GAND 505; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24144423 (+32-24144423) 24144423 (+32-24144423)

Fax (fax): +32 (10) 890-40-85 +32 (10) 890-40-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNOOKER TWENTY ONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNOOKER TWENTY ONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNOOKER TWENTY ONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNOOKER TWENTY ONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNOOKER TWENTY ONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNOOKER TWENTY ONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNOOKER TWENTY ONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNOOKER TWENTY ONE
Products information SNOOKER TWENTY ONE

BTW identificatienummer (tax): BE08908782958
Ondernemingsnummer: 8877746582
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Clubs: Billard.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNOOKER TWENTY ONE
(Get full report from official database of BE for SNOOKER TWENTY ONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNOOKER TWENTY ONE
Addition kinds of activities for SNOOKER TWENTY ONE

24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
32290403. Garen, glasvezel | Yarn, fiberglass
35440105. Dies, plastiekvorming | Dies, plastics forming
59999927. Trofeeën en plaques | Trophies and plaques
61590204. Pari-Mutuel Totalizator Equipment Financiele Leasing en Maint. | Pari-mutuel totalizator equipment finance leasing and maint.

Werken bij SNOOKER TWENTY ONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNOOKER TWENTY ONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNOOKER TWENTY ONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNOOKER TWENTY ONE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

 • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

 • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

 • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

 • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

 • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

  Regio: KOMEN-WAASTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

 • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOB FACTO

  Type: Vaste Job

  Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

 • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van SNOOKER TWENTY ONE in sociale netwerken
Look for responds of SNOOKER TWENTY ONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNOOKER TWENTY ONE. Laat een reactie achter voor SNOOKER TWENTY ONE. SNOOKER TWENTY ONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNOOKER TWENTY ONE. Leave a respond for SNOOKER TWENTY ONE. SNOOKER TWENTY ONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNOOKER TWENTY ONE op de google maps. Adres en contacten SNOOKER TWENTY ONE
Location of SNOOKER TWENTY ONE on the google maps. Address and contacts of SNOOKER TWENTY ONE

Andere gerelateerde bedrijven als come SNOOKER TWENTY ONE SNOOKER TWENTY ONE: Johan Snellinx BVBA | SOC. JEUGDTURNERS | COIFFURE JACKY | FA. VAN NOTEN | GIELIS JEF

Other related companies as SNOOKER TWENTY ONE: Johan Snellinx BVBA | SOC. JEUGDTURNERS | COIFFURE JACKY | FA. VAN NOTEN | GIELIS JEF

SNOOKER TWENTY ONE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNOOKER TWENTY ONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908782958. Het bedrijf SNOOKER TWENTY ONE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE GAND 505; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Billard..
De hoofdactiviteit van SNOOKER TWENTY ONE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNOOKER TWENTY ONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNOOKER TWENTY ONE, openstaande posities, locatie van SNOOKER TWENTY ONE op de kaart.

SNOOKER TWENTY ONE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNOOKER TWENTY ONE, company assigned to the tax number BE08908782958. The company SNOOKER TWENTY ONE is located at the address: CHAUSS?E DE GAND 505; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. List of products are Types de Clubs: Billard..
The main activity of SNOOKER TWENTY ONE is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SNOOKER TWENTY ONE is not available. You also can look at reviews of SNOOKER TWENTY ONE, open positions, location of SNOOKER TWENTY ONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNOOKER TWENTY ONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNOOKER TWENTY ONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNOOKER TWENTY ONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNOOKER TWENTY ONE, employees, financial statistics.