Gevar E

Contactgegevens Gevar E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gevar E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gevar E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pol Gigot 52; 7332; Saint-Ghislain (Sirault), België

Telefoon (phone): 065 62 07 25 (+32-065 62 07 25) 065 62 07 25 (+32-065 62 07 25)

Fax (fax): +32 (10) 939-14-51 +32 (10) 939-14-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gevar E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gevar E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gevar E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gevar E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gevar E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gevar E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gevar E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gevar E
Products information Gevar E

BTW identificatienummer (tax): BE03304656982
Ondernemingsnummer: 5642272949
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Gevar E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gevar E
(Get full report from official database of BE for Gevar E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gevar E
Addition kinds of activities for Gevar E

01610405. Koolboerderij | Cabbage farm
17529901. Toegang tot de installatie van het vloersysteem | Access flooring system installation
26759906. Papiersterven | Paperboard die-cutting
31110502. Voering leer | Lining leather
35240103. Ploegen (tuin trekker apparatuur) | Plows (garden tractor equipment)
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
50150100. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used

Werken bij Gevar E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gevar E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gevar E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gevar E. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Ingenieur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van Gevar E in sociale netwerken
Look for responds of Gevar E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gevar E. Laat een reactie achter voor Gevar E. Gevar E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gevar E. Leave a respond for Gevar E. Gevar E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gevar E op de google maps. Adres en contacten Gevar E
Location of Gevar E on the google maps. Address and contacts of Gevar E

Andere gerelateerde bedrijven als come Gevar E Gevar E: De Spiegeleer | COIFFURE RITA | URSULA RUTTGERS | MAISON VIE SAINE | M. AGTEN

Other related companies as Gevar E: De Spiegeleer | COIFFURE RITA | URSULA RUTTGERS | MAISON VIE SAINE | M. AGTEN

Gevar E is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gevar E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03304656982. Het bedrijf Gevar E bevindt zich op het adres: Rue Pol Gigot 52; 7332; Saint-Ghislain (Sirault). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Gevar E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gevar E is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gevar E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gevar E, openstaande posities, locatie van Gevar E op de kaart.

Gevar E is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gevar E, company assigned to the tax number BE03304656982. The company Gevar E is located at the address: Rue Pol Gigot 52; 7332; Saint-Ghislain (Sirault). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in Gevar E were not found.
The main activity of Gevar E is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gevar E is not available. You also can look at reviews of Gevar E, open positions, location of Gevar E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gevar E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gevar E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gevar E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gevar E, employees, financial statistics.