STUDIO DELADRIERE

Contactgegevens STUDIO DELADRIERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO DELADRIERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO DELADRIERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CHAUSS?E 47; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65335215 (+32-65335215) 65335215 (+32-65335215)

Fax (fax): +32 (67) 654-95-12 +32 (67) 654-95-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO DELADRIERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO DELADRIERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO DELADRIERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO DELADRIERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO DELADRIERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO DELADRIERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO DELADRIERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO DELADRIERE
Products information STUDIO DELADRIERE

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO DELADRIERE
(Get full report from official database of BE for STUDIO DELADRIERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO DELADRIERE
Addition kinds of activities for STUDIO DELADRIERE

281904. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
14469900. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
51370404. handtassen | Handbags
55510201. kano's | Canoes
72999902. College clearinghouse | College clearinghouse

Werken bij STUDIO DELADRIERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO DELADRIERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO DELADRIERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO DELADRIERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

  Regio: INGOOIGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

 • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

 • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

 • MONTEUR (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ADECCO LIER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

 • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: CEUPPENS JAN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

 • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

 • METSER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: PROOST MARC

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

 • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

 • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: epTechnieken

  Type: Vaste Job

  Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

Zoek naar antwoorden van STUDIO DELADRIERE in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO DELADRIERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO DELADRIERE. Laat een reactie achter voor STUDIO DELADRIERE. STUDIO DELADRIERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO DELADRIERE. Leave a respond for STUDIO DELADRIERE. STUDIO DELADRIERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO DELADRIERE op de google maps. Adres en contacten STUDIO DELADRIERE
Location of STUDIO DELADRIERE on the google maps. Address and contacts of STUDIO DELADRIERE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO DELADRIERE STUDIO DELADRIERE: ANHYP | V.D.K. SPAARBANK | Verstraeten Moderna NV | De Backer A | P. JASPERS

Other related companies as STUDIO DELADRIERE: ANHYP | V.D.K. SPAARBANK | Verstraeten Moderna NV | De Backer A | P. JASPERS

STUDIO DELADRIERE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO DELADRIERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf STUDIO DELADRIERE bevindt zich op het adres: RUE DE LA CHAUSS?E 47; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO DELADRIERE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO DELADRIERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO DELADRIERE, openstaande posities, locatie van STUDIO DELADRIERE op de kaart.

STUDIO DELADRIERE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO DELADRIERE, company assigned to the tax number BE05974060058. The company STUDIO DELADRIERE is located at the address: RUE DE LA CHAUSS?E 47; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO DELADRIERE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO DELADRIERE is not available. You also can look at reviews of STUDIO DELADRIERE, open positions, location of STUDIO DELADRIERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO DELADRIERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO DELADRIERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO DELADRIERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO DELADRIERE, employees, financial statistics.