STUDIO CINEFIX

Particuliere bedrijvenBosbouw • STUDIO CINEFIX
Private companiesForestry • STUDIO CINEFIX

Contactgegevens STUDIO CINEFIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO CINEFIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO CINEFIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUKENSTRAAT 75; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16605215 (+32-16605215) 16605215 (+32-16605215)

Fax (fax): +32 (60) 305-33-51 +32 (60) 305-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO CINEFIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO CINEFIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO CINEFIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO CINEFIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO CINEFIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO CINEFIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO CINEFIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO CINEFIX
Products information STUDIO CINEFIX

BTW identificatienummer (tax): BE09451782226
Ondernemingsnummer: 6556610107
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Photographes,Photographie Aérienne.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO CINEFIX
(Get full report from official database of BE for STUDIO CINEFIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO CINEFIX
Addition kinds of activities for STUDIO CINEFIX

27520101. Offset printing | Offset printing
32310402. Isolatie-eenheden, dubbelglas: vervaardigd uit gekochte glas | Insulating units, multiple-glazed: made from purchased glass
35370105. Motorstanden en racks, metaal | Engine stands and racks, metal
36510111. Fonograaf en radiocombinaties | Phonograph and radio combinations
38230300. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory
51419901. Voedselmakelaars | Food brokers
51690203. Kooldioxide | Carbon dioxide

Werken bij STUDIO CINEFIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO CINEFIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO CINEFIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO CINEFIX. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

 • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

 • TIG buizenlasser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een TIG buizenlasser.

 • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

 • Technieker (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

 • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

 • Metser (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

 • Verkoper (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

 • Senior Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

 • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

 • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OLUMPIA

  Type: Studentenjob

  De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

 • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: BIZ BIKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

Zoek naar antwoorden van STUDIO CINEFIX in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO CINEFIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO CINEFIX. Laat een reactie achter voor STUDIO CINEFIX. STUDIO CINEFIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO CINEFIX. Leave a respond for STUDIO CINEFIX. STUDIO CINEFIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO CINEFIX op de google maps. Adres en contacten STUDIO CINEFIX
Location of STUDIO CINEFIX on the google maps. Address and contacts of STUDIO CINEFIX

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO CINEFIX STUDIO CINEFIX: HAM CYCLO | A.B.I. SERVICES | Robert Pierre | C. MOHY | B.M. Meubelen BVBA

Other related companies as STUDIO CINEFIX: HAM CYCLO | A.B.I. SERVICES | Robert Pierre | C. MOHY | B.M. Meubelen BVBA

STUDIO CINEFIX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO CINEFIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451782226. Het bedrijf STUDIO CINEFIX bevindt zich op het adres: BUKENSTRAAT 75; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes,Photographie Aérienne..
De hoofdactiviteit van STUDIO CINEFIX is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO CINEFIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO CINEFIX, openstaande posities, locatie van STUDIO CINEFIX op de kaart.

STUDIO CINEFIX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO CINEFIX, company assigned to the tax number BE09451782226. The company STUDIO CINEFIX is located at the address: BUKENSTRAAT 75; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes,Photographie Aérienne..
The main activity of STUDIO CINEFIX is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO CINEFIX is not available. You also can look at reviews of STUDIO CINEFIX, open positions, location of STUDIO CINEFIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO CINEFIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO CINEFIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO CINEFIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO CINEFIX, employees, financial statistics.