C. MOHY

Particuliere bedrijvenBosbouw • C. MOHY
Private companiesForestry • C. MOHY

Contactgegevens C. MOHY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C. MOHY: address, phone, fax, email, website, opening hours

C. MOHY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. HENRY-DE-ROHAN-CHABOT 52; 5620; FLORENNES, België

Telefoon (phone): 71689281 (+32-71689281) 71689281 (+32-71689281)

Fax (fax): +32 (56) 270-56-29 +32 (56) 270-56-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C. MOHY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C. MOHY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C. MOHY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C. MOHY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C. MOHY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C. MOHY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C. MOHY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C. MOHY
Products information C. MOHY

BTW identificatienummer (tax): BE08102935791
Ondernemingsnummer: 2721557617
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in C. MOHY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C. MOHY
(Get full report from official database of BE for C. MOHY)

Aanvulling soorten activiteiten voor C. MOHY
Addition kinds of activities for C. MOHY

243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
39990801. Kralen, niet gemonteerd | Beads, unassembled
53119901. Warenhuizen, korting | Department stores, discount
59410704. Hockey apparatuur, behalve schaatsen | Hockey equipment, except skates
93110203. Gokken controle board, overheid | Gambling control board, government

Werken bij C. MOHY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C. MOHY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C. MOHY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C. MOHY. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

Zoek naar antwoorden van C. MOHY in sociale netwerken
Look for responds of C. MOHY in social networks

Lees alle opmerkingen voor C. MOHY. Laat een reactie achter voor C. MOHY. C. MOHY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C. MOHY. Leave a respond for C. MOHY. C. MOHY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C. MOHY op de google maps. Adres en contacten C. MOHY
Location of C. MOHY on the google maps. Address and contacts of C. MOHY

Andere gerelateerde bedrijven als come C. MOHY C. MOHY: FLPAPYRUS BOOK AGENCY SA | Rickaert | GERMAIN VANWILDEMEERSCH | THULLIEZ, GERARD | JEAN DEROUAUX

Other related companies as C. MOHY: FLPAPYRUS BOOK AGENCY SA | Rickaert | GERMAIN VANWILDEMEERSCH | THULLIEZ, GERARD | JEAN DEROUAUX

C. MOHY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C. MOHY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08102935791. Het bedrijf C. MOHY bevindt zich op het adres: R. HENRY-DE-ROHAN-CHABOT 52; 5620; FLORENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in C. MOHY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C. MOHY is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C. MOHY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C. MOHY, openstaande posities, locatie van C. MOHY op de kaart.

C. MOHY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is C. MOHY, company assigned to the tax number BE08102935791. The company C. MOHY is located at the address: R. HENRY-DE-ROHAN-CHABOT 52; 5620; FLORENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in C. MOHY were not found.
The main activity of C. MOHY is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C. MOHY is not available. You also can look at reviews of C. MOHY, open positions, location of C. MOHY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C. MOHY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C. MOHY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C. MOHY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C. MOHY, employees, financial statistics.