STUDIO 111

Contactgegevens STUDIO 111: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO 111: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO 111

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU 11 NOVEMBRE 1918 111; 6183; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71452571 (+32-71452571) 71452571 (+32-71452571)

Fax (fax): +32 (19) 412-81-22 +32 (19) 412-81-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO 111: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO 111"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO 111"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO 111, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO 111. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO 111, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO 111. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO 111
Products information STUDIO 111

BTW identificatienummer (tax): BE04045410156
Ondernemingsnummer: 4169281005
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO 111
(Get full report from official database of BE for STUDIO 111)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO 111
Addition kinds of activities for STUDIO 111

08310109. Boomzaden verzamelen | Tree seeds gathering
20860000. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
39490303. Roeimachines | Rowing machines
50750110. Luchtbevochtigers, behalve draagbaar | Humidifiers, except portable
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers
57199908. Rieten, rotan of riethuisinrichting | Wicker, rattan, or reed home furnishings
79480405. Jockey, paardenrennen | Jockey, horse racing
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
92239900. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec

Werken bij STUDIO 111: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO 111: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO 111. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO 111. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

 • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

 • TIG lassers (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: CEUPPENS JAN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

 • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

 • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: 3D-ICT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

 • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: TCI EUROPE

  Type: Vaste Job

  TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

 • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

 • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

 • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van STUDIO 111 in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO 111 in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO 111. Laat een reactie achter voor STUDIO 111. STUDIO 111 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO 111. Leave a respond for STUDIO 111. STUDIO 111 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO 111 op de google maps. Adres en contacten STUDIO 111
Location of STUDIO 111 on the google maps. Address and contacts of STUDIO 111

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO 111 STUDIO 111: VANDEN ABEELE D. | Marchal Thiry Immo | AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY | Devillers Frères | POL VERSCHEURE

Other related companies as STUDIO 111: VANDEN ABEELE D. | Marchal Thiry Immo | AUTO-ELECTRICITEIT OTTOY | Devillers Frères | POL VERSCHEURE

STUDIO 111 is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO 111, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045410156. Het bedrijf STUDIO 111 bevindt zich op het adres: RUE DU 11 NOVEMBRE 1918 111; 6183; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO 111 is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO 111 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO 111, openstaande posities, locatie van STUDIO 111 op de kaart.

STUDIO 111 is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO 111, company assigned to the tax number BE04045410156. The company STUDIO 111 is located at the address: RUE DU 11 NOVEMBRE 1918 111; 6183; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO 111 is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO 111 is not available. You also can look at reviews of STUDIO 111, open positions, location of STUDIO 111 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO 111, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO 111, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO 111, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO 111, employees, financial statistics.