ROMAIN WIRTZ

Contactgegevens ROMAIN WIRTZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMAIN WIRTZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMAIN WIRTZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SUR LES SARTS 28; 4830; LIMBOURG, België

Telefoon (phone): 87762026 (+32-87762026) 87762026 (+32-87762026)

Fax (fax): +32 (12) 536-57-55 +32 (12) 536-57-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMAIN WIRTZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMAIN WIRTZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMAIN WIRTZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMAIN WIRTZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMAIN WIRTZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMAIN WIRTZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMAIN WIRTZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMAIN WIRTZ
Products information ROMAIN WIRTZ

BTW identificatienummer (tax): BE02477111816
Ondernemingsnummer: 5943023681
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMAIN WIRTZ
(Get full report from official database of BE for ROMAIN WIRTZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMAIN WIRTZ
Addition kinds of activities for ROMAIN WIRTZ

32819901. Graniet, gesneden en gevormd | Granite, cut and shaped
33130203. Ferromolybdenum | Ferromolybdenum
50840906. Verf spuitapparatuur, industrieel | Paint spray equipment, industrial
50870301. Tapijt- en tapijtreinigingsapparatuur en benodigdheden, commercieel | Carpet and rug cleaning equipment and supplies, commercial
59999927. Trofeeën en plaques | Trophies and plaques

Werken bij ROMAIN WIRTZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMAIN WIRTZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMAIN WIRTZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMAIN WIRTZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

 • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Forum Jobs Zele

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

 • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

  Regio: SINT-JORIS-WINGE

  Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Actief NV

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

 • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

 • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

 • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: COMETAL

  Type: Vaste Job

  Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

 • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SafeTec

  Type: Vaste Job

  - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

 • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: THE PUB

  Type: Flexijob

  Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van ROMAIN WIRTZ in sociale netwerken
Look for responds of ROMAIN WIRTZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMAIN WIRTZ. Laat een reactie achter voor ROMAIN WIRTZ. ROMAIN WIRTZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMAIN WIRTZ. Leave a respond for ROMAIN WIRTZ. ROMAIN WIRTZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMAIN WIRTZ op de google maps. Adres en contacten ROMAIN WIRTZ
Location of ROMAIN WIRTZ on the google maps. Address and contacts of ROMAIN WIRTZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMAIN WIRTZ ROMAIN WIRTZ: LUDOVICUS WILLEMS | New York Gezondheidscenter VZW | Van Hecke C | JOELLE HENRY | VAN PARIJS-CRAUWELS

Other related companies as ROMAIN WIRTZ: LUDOVICUS WILLEMS | New York Gezondheidscenter VZW | Van Hecke C | JOELLE HENRY | VAN PARIJS-CRAUWELS

ROMAIN WIRTZ is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMAIN WIRTZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02477111816. Het bedrijf ROMAIN WIRTZ bevindt zich op het adres: SUR LES SARTS 28; 4830; LIMBOURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van ROMAIN WIRTZ is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMAIN WIRTZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMAIN WIRTZ, openstaande posities, locatie van ROMAIN WIRTZ op de kaart.

ROMAIN WIRTZ is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMAIN WIRTZ, company assigned to the tax number BE02477111816. The company ROMAIN WIRTZ is located at the address: SUR LES SARTS 28; 4830; LIMBOURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of ROMAIN WIRTZ is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMAIN WIRTZ is not available. You also can look at reviews of ROMAIN WIRTZ, open positions, location of ROMAIN WIRTZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMAIN WIRTZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMAIN WIRTZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMAIN WIRTZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMAIN WIRTZ, employees, financial statistics.