New York Gezondheidscenter VZW

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • New York Gezondheidscenter VZW
Private companiesNondepository Credit Institutions • New York Gezondheidscenter VZW

Contactgegevens New York Gezondheidscenter VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New York Gezondheidscenter VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

New York Gezondheidscenter VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsebaan 52; 3140; Keerbergen, België

Telefoon (phone): 015 51 55 57 (+32-015 51 55 57) 015 51 55 57 (+32-015 51 55 57)

Fax (fax): 015 64 01 71 (+32-015 64 01 71) 015 64 01 71 (+32-015 64 01 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New York Gezondheidscenter VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New York Gezondheidscenter VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New York Gezondheidscenter VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New York Gezondheidscenter VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New York Gezondheidscenter VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New York Gezondheidscenter VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New York Gezondheidscenter VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New York Gezondheidscenter VZW
Products information New York Gezondheidscenter VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09384490966
Ondernemingsnummer: 1518005371
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in New York Gezondheidscenter VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New York Gezondheidscenter VZW
(Get full report from official database of BE for New York Gezondheidscenter VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor New York Gezondheidscenter VZW
Addition kinds of activities for New York Gezondheidscenter VZW

20999900. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
22580106. Gallons, kant | Galloons, lace
23230102. Stropdassen, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Neckties, men's and boys': made from purchased materials
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored
56990102. uniformen | Uniforms
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)
82110304. Openbare middelbare school | Public junior high school
82999910. Meditatie therapie | Meditation therapy

Werken bij New York Gezondheidscenter VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New York Gezondheidscenter VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New York Gezondheidscenter VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New York Gezondheidscenter VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

  • Punctuele monteur, uitdagend bedrijf met mooie uren(m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, kijken wij uit naar een punctuele monteur. Je zal instaan voor de montage van stukwerken.

  • Student inpakken 15/10 (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Studentenwerk inpakken Kartonnen dozen vouwen en plooien inpakken

  • jobstudent verkoopsmedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal van de klant Kassa Aanvullen rekken Orde en netheid

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Taaltrainer Frans (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van New York Gezondheidscenter VZW in sociale netwerken
Look for responds of New York Gezondheidscenter VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor New York Gezondheidscenter VZW. Laat een reactie achter voor New York Gezondheidscenter VZW. New York Gezondheidscenter VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New York Gezondheidscenter VZW. Leave a respond for New York Gezondheidscenter VZW. New York Gezondheidscenter VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New York Gezondheidscenter VZW op de google maps. Adres en contacten New York Gezondheidscenter VZW
Location of New York Gezondheidscenter VZW on the google maps. Address and contacts of New York Gezondheidscenter VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come New York Gezondheidscenter VZW New York Gezondheidscenter VZW: Tuybens L | Nuyens Luc BVBA | DRUKKERIJ DE BEURS | E.C.K. BVBA | AIR-CLIMA

Other related companies as New York Gezondheidscenter VZW: Tuybens L | Nuyens Luc BVBA | DRUKKERIJ DE BEURS | E.C.K. BVBA | AIR-CLIMA

New York Gezondheidscenter VZW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New York Gezondheidscenter VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09384490966. Het bedrijf New York Gezondheidscenter VZW bevindt zich op het adres: Mechelsebaan 52; 3140; Keerbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health centers. Producten gemaakt in New York Gezondheidscenter VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van New York Gezondheidscenter VZW is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New York Gezondheidscenter VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New York Gezondheidscenter VZW, openstaande posities, locatie van New York Gezondheidscenter VZW op de kaart.

New York Gezondheidscenter VZW is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is New York Gezondheidscenter VZW, company assigned to the tax number BE09384490966. The company New York Gezondheidscenter VZW is located at the address: Mechelsebaan 52; 3140; Keerbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health centers. Products created in New York Gezondheidscenter VZW were not found.
The main activity of New York Gezondheidscenter VZW is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of New York Gezondheidscenter VZW is not available. You also can look at reviews of New York Gezondheidscenter VZW, open positions, location of New York Gezondheidscenter VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New York Gezondheidscenter VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New York Gezondheidscenter VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New York Gezondheidscenter VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New York Gezondheidscenter VZW, employees, financial statistics.