ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE

Contactgegevens ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SCEPTRE 23; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26401575 (+32-26401575) 26401575 (+32-26401575)

Fax (fax): +32 (9) 368-75-22 +32 (9) 368-75-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE
Products information ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE

BTW identificatienummer (tax): BE03374145507
Ondernemingsnummer: 8090301513
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Photographes Industriels,Photographie Aérienne,Photographes,Photographes Publicitaires.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE
(Get full report from official database of BE for ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE
Addition kinds of activities for ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE

07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
25990103. Gereedschapstoestellen, fabriek | Tool stands, factory
26730100. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
28920103. Diazodinitrofenol, ddnp | Diazodinitrophenol, ddnp
33399902. Babbitt metaal (primair) | Babbitt metal (primary)
37130000. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
51999914. Algemene koopwaar, niet duurzaam | General merchandise, non-durable

Werken bij ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: ASAP MORTSEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

 • Productie arbeider: NACHTPLOEG M/V Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE KIM'S CHOCOLATES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor dé chocoladefabrikant van de streek, Kim's Chocolates, die pralines en chocoladerepen voor eigen fabrikaat produceert, zoeken we productie arbeiders. Je verpakt manueel pralines en chocoladerepen, je stapelt dozen en paletten en je reinigt gietvormen. Je bent bereid om op afroepbasis te werken in een zoete productieomgeving. Je werkt nauw samen met andere collega's

 • Management Assistant (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

 • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

 • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

 • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE. Laat een reactie achter voor ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE. ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE. Leave a respond for ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE. ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE op de google maps. Adres en contacten ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE
Location of ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE on the google maps. Address and contacts of ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE: Houben H | MARIANNE VAN AKEN | VIDANGE GILLICIENNE | Bossuyt Grootkeuken NV | BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE

Other related companies as ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE: Houben H | MARIANNE VAN AKEN | VIDANGE GILLICIENNE | Bossuyt Grootkeuken NV | BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE

ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03374145507. Het bedrijf ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE bevindt zich op het adres: RUE DU SCEPTRE 23; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes Industriels,Photographie Aérienne,Photographes,Photographes Publicitaires..
De hoofdactiviteit van ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE, openstaande posities, locatie van ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE op de kaart.

ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE, company assigned to the tax number BE03374145507. The company ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE is located at the address: RUE DU SCEPTRE 23; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes Industriels,Photographie Aérienne,Photographes,Photographes Publicitaires..
The main activity of ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE is not available. You also can look at reviews of ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE, open positions, location of ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND COLS PHOTOGRAPHIE, employees, financial statistics.