BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE

Contactgegevens BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lozenberg, 7, ZAVENTEM, BELGIUM 1932, België

Telefoon (phone): 32 2 716 42 11 32 2 716 42 11

Fax (fax): 32 2 653 07 29 32 2 653 07 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE
Products information BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE

BTW identificatienummer (tax): BE08934600830
Ondernemingsnummer: 7688476562
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE
(Get full report from official database of BE for BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE
Addition kinds of activities for BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE

543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
28330404. Visleverolieën: geraffineerd of geconcentreerd voor medisch gebruik | Fish liver oils: refined or concentrated for medicinal use
35599911. Elektroplatering machines en uitrusting | Electroplating machinery and equipment
73639909. Vrachtwagenchauffeur diensten | Truck driver services
73759901. Gegevensbasis informatie retrieval | Data base information retrieval

Werken bij BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

  • Elektromecanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

Zoek naar antwoorden van BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE in sociale netwerken
Look for responds of BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE. Laat een reactie achter voor BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE. BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE. Leave a respond for BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE. BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE op de google maps. Adres en contacten BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE
Location of BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE on the google maps. Address and contacts of BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE: FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA | JOZEF KAHAN | Aikido Waterloo | ZAKENKANTOOR VANDENBERGHE | ERIC HUYS

Other related companies as BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE: FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA | JOZEF KAHAN | Aikido Waterloo | ZAKENKANTOOR VANDENBERGHE | ERIC HUYS

BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08934600830. Het bedrijf BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE bevindt zich op het adres: Lozenberg, 7, ZAVENTEM, BELGIUM 1932. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE, openstaande posities, locatie van BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE, company assigned to the tax number BE08934600830. The company BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE is located at the address: Lozenberg, 7, ZAVENTEM, BELGIUM 1932. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE were not found.
The main activity of BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE is not available. You also can look at reviews of BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE, open positions, location of BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE, employees, financial statistics.