FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA

Contactgegevens FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luxemburger Strasse 54 4780 Saint Vith - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-80-22-89-02 32-80-22-89-02

Fax (fax): 32-80-22-66-67 32-80-22-66-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA
Products information FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA

BTW identificatienummer (tax): BE04056671142
Ondernemingsnummer: 7767578125
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 138,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA
(Get full report from official database of BE for FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA
Addition kinds of activities for FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA

07820207. Sodding aannemer | Sodding contractor
22980207. Twine, nec | Twine, nec
23920404. Sjaals: tafel, dressoir, etc .: uit aangekochte materialen | Scarves: table, dresser, etc.: from purchased materials
34239925. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
34849908. Shotguns of shotgun onderdelen, 30 mm. | Shotguns or shotgun parts, 30 mm. and below
35230415. Pluimvee brouwerijen, voeders en waterers | Poultry brooders, feeders and waterers
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
36690200. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
50430300. Filmapparatuur | Motion picture equipment

Werken bij FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA. Laat een reactie achter voor FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA. FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA. Leave a respond for FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA. FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA op de google maps. Adres en contacten FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA
Location of FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA on the google maps. Address and contacts of FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA: FLCROCODILE NV | Holly-Hobby Clowns | A.D & Co | VISIMMO | Delirium

Other related companies as FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA: FLCROCODILE NV | Holly-Hobby Clowns | A.D & Co | VISIMMO | Delirium

FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04056671142. Het bedrijf FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA bevindt zich op het adres: Luxemburger Strasse 54 4780 Saint Vith - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 138,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA, openstaande posities, locatie van FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA op de kaart.

FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA, company assigned to the tax number BE04056671142. The company FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA is located at the address: Luxemburger Strasse 54 4780 Saint Vith - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 138,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA were not found.
The main activity of FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA is not available. You also can look at reviews of FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA, open positions, location of FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSANKT VITHER MOBELCENTER SA, employees, financial statistics.