RILLAPHOT

Contactgegevens RILLAPHOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RILLAPHOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RILLAPHOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERLANDLAAN 19; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26876503 (+32-26876503) 26876503 (+32-26876503)

Fax (fax): +32 (4) 780-87-35 +32 (4) 780-87-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RILLAPHOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RILLAPHOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RILLAPHOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RILLAPHOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RILLAPHOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RILLAPHOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RILLAPHOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RILLAPHOT
Products information RILLAPHOT

BTW identificatienummer (tax): BE07935943603
Ondernemingsnummer: 1605346679
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RILLAPHOT
(Get full report from official database of BE for RILLAPHOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RILLAPHOT
Addition kinds of activities for RILLAPHOT

177101. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
399399. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
793399. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
23290104. Ski- en sneeuwkleding: mannen en jongens ' | Ski and snow clothing: men's and boys'
23940100. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
33120900. Wheels | Wheels
35230107. Gradering, schoonmaak, sorteermachines, fruit, graan, groente | Grading, cleaning, sorting machines, fruit, grain, vegetable
36480201. spotlights | Spotlights

Werken bij RILLAPHOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RILLAPHOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RILLAPHOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RILLAPHOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

 • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

 • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

 • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

  Regio: MARIEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: TRIXXO HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Jobstudent zorgkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE REFUGE

  Type: Studentenjob

  Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

 • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

 • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

 • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van RILLAPHOT in sociale netwerken
Look for responds of RILLAPHOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RILLAPHOT. Laat een reactie achter voor RILLAPHOT. RILLAPHOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RILLAPHOT. Leave a respond for RILLAPHOT. RILLAPHOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RILLAPHOT op de google maps. Adres en contacten RILLAPHOT
Location of RILLAPHOT on the google maps. Address and contacts of RILLAPHOT

Andere gerelateerde bedrijven als come RILLAPHOT RILLAPHOT: Fundex NV | KAPSALON JEAN EN STEVEN | Pimlico | JEAN-CLAUDE FAMERIE | Coppenolle (Drukkerij)

Other related companies as RILLAPHOT: Fundex NV | KAPSALON JEAN EN STEVEN | Pimlico | JEAN-CLAUDE FAMERIE | Coppenolle (Drukkerij)

RILLAPHOT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RILLAPHOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935943603. Het bedrijf RILLAPHOT bevindt zich op het adres: NEDERLANDLAAN 19; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RILLAPHOT is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RILLAPHOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RILLAPHOT, openstaande posities, locatie van RILLAPHOT op de kaart.

RILLAPHOT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is RILLAPHOT, company assigned to the tax number BE07935943603. The company RILLAPHOT is located at the address: NEDERLANDLAAN 19; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RILLAPHOT is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RILLAPHOT is not available. You also can look at reviews of RILLAPHOT, open positions, location of RILLAPHOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RILLAPHOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RILLAPHOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RILLAPHOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RILLAPHOT, employees, financial statistics.