Coppenolle (Drukkerij)

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Coppenolle (Drukkerij)
Private companiesMotion Pictures • Coppenolle (Drukkerij)

Contactgegevens Coppenolle (Drukkerij): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coppenolle (Drukkerij): address, phone, fax, email, website, opening hours

Coppenolle (Drukkerij)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houthulststraat 16; 8840; Staden, België

Telefoon (phone): 051 70 35 04 (+32-051 70 35 04) 051 70 35 04 (+32-051 70 35 04)

Fax (fax): 051 70 35 14 (+32-051 70 35 14) 051 70 35 14 (+32-051 70 35 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coppenolle (Drukkerij): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coppenolle (Drukkerij)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coppenolle (Drukkerij)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coppenolle (Drukkerij), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coppenolle (Drukkerij). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coppenolle (Drukkerij), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coppenolle (Drukkerij). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coppenolle (Drukkerij)
Products information Coppenolle (Drukkerij)

BTW identificatienummer (tax): BE07355865478
Ondernemingsnummer: 1517456054
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Printing - Offset

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coppenolle (Drukkerij)
(Get full report from official database of BE for Coppenolle (Drukkerij))

Aanvulling soorten activiteiten voor Coppenolle (Drukkerij)
Addition kinds of activities for Coppenolle (Drukkerij)

225299. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
372801. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
721500. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
38290309. Restitutieapparatuur, fotogrammetrische | Restitution apparatus, photogrammetrical
50329901. Aggregaat | Aggregate

Werken bij Coppenolle (Drukkerij): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coppenolle (Drukkerij): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coppenolle (Drukkerij). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coppenolle (Drukkerij). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Coppenolle (Drukkerij) in sociale netwerken
Look for responds of Coppenolle (Drukkerij) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coppenolle (Drukkerij). Laat een reactie achter voor Coppenolle (Drukkerij). Coppenolle (Drukkerij) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coppenolle (Drukkerij). Leave a respond for Coppenolle (Drukkerij). Coppenolle (Drukkerij) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coppenolle (Drukkerij) op de google maps. Adres en contacten Coppenolle (Drukkerij)
Location of Coppenolle (Drukkerij) on the google maps. Address and contacts of Coppenolle (Drukkerij)

Andere gerelateerde bedrijven als come Coppenolle (Drukkerij) Coppenolle (Drukkerij): MAISON LE DE D'OR | Bouty L | WAUTIER & Fils ATELIER | LIBERTY-FRIT | Sintobin

Other related companies as Coppenolle (Drukkerij): MAISON LE DE D'OR | Bouty L | WAUTIER & Fils ATELIER | LIBERTY-FRIT | Sintobin

Coppenolle (Drukkerij) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coppenolle (Drukkerij), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07355865478. Het bedrijf Coppenolle (Drukkerij) bevindt zich op het adres: Houthulststraat 16; 8840; Staden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 449,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Printing - Offset.
De hoofdactiviteit van Coppenolle (Drukkerij) is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coppenolle (Drukkerij) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coppenolle (Drukkerij), openstaande posities, locatie van Coppenolle (Drukkerij) op de kaart.

Coppenolle (Drukkerij) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coppenolle (Drukkerij), company assigned to the tax number BE07355865478. The company Coppenolle (Drukkerij) is located at the address: Houthulststraat 16; 8840; Staden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 449,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Printing - General. List of products are Printing - Offset.
The main activity of Coppenolle (Drukkerij) is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Coppenolle (Drukkerij) is not available. You also can look at reviews of Coppenolle (Drukkerij), open positions, location of Coppenolle (Drukkerij) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coppenolle (Drukkerij), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coppenolle (Drukkerij), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coppenolle (Drukkerij), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coppenolle (Drukkerij), employees, financial statistics.