Sintobin

Contactgegevens Sintobin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sintobin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sintobin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schellebellestraat 8; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 66 97 (+32-051 20 66 97) 051 20 66 97 (+32-051 20 66 97)

Fax (fax): +32 (61) 130-90-38 +32 (61) 130-90-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sintobin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sintobin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sintobin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sintobin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sintobin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sintobin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sintobin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sintobin
Products information Sintobin

BTW identificatienummer (tax): BE04875427246
Ondernemingsnummer: 8829132080
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Sintobin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sintobin
(Get full report from official database of BE for Sintobin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sintobin
Addition kinds of activities for Sintobin

011900. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
14110206. Syeniet, dimensie-steengroeven | Syenite, dimension-quarrying
26110100. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
34329901. Kranen en spijkers, metaal en kunststof | Faucets and spigots, metal and plastic
35239903. Bodem bemonsteringsmachines | Soil sampling machines
35699916. Bewakingsovens voor het verouderen en testen van poeder | Surveillance ovens for aging and testing powder
64119901. Vuurverliesbeoordeling | Fire loss appraisal
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij Sintobin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sintobin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sintobin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sintobin. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van Sintobin in sociale netwerken
Look for responds of Sintobin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sintobin. Laat een reactie achter voor Sintobin. Sintobin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sintobin. Leave a respond for Sintobin. Sintobin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sintobin op de google maps. Adres en contacten Sintobin
Location of Sintobin on the google maps. Address and contacts of Sintobin

Andere gerelateerde bedrijven als come Sintobin Sintobin: P.PRINT | TWINS | CAMPING FLORIDA | HUIS ALEGRIA | QUAEGEBEUR DANIEL

Other related companies as Sintobin: P.PRINT | TWINS | CAMPING FLORIDA | HUIS ALEGRIA | QUAEGEBEUR DANIEL

Sintobin is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sintobin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04875427246. Het bedrijf Sintobin bevindt zich op het adres: Schellebellestraat 8; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in Sintobin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sintobin is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sintobin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sintobin, openstaande posities, locatie van Sintobin op de kaart.

Sintobin is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sintobin, company assigned to the tax number BE04875427246. The company Sintobin is located at the address: Schellebellestraat 8; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in Sintobin were not found.
The main activity of Sintobin is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sintobin is not available. You also can look at reviews of Sintobin, open positions, location of Sintobin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sintobin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sintobin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sintobin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sintobin, employees, financial statistics.