RAPHAEL OMMER

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • RAPHAEL OMMER
Private companiesCoal Mining • RAPHAEL OMMER

Contactgegevens RAPHAEL OMMER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAPHAEL OMMER: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAPHAEL OMMER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HAECHT 140; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22454784 (+32-22454784) 22454784 (+32-22454784)

Fax (fax): +32 (55) 734-21-87 +32 (55) 734-21-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAPHAEL OMMER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAPHAEL OMMER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAPHAEL OMMER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAPHAEL OMMER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAPHAEL OMMER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAPHAEL OMMER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAPHAEL OMMER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAPHAEL OMMER
Products information RAPHAEL OMMER

BTW identificatienummer (tax): BE05297302246
Ondernemingsnummer: 6438507080
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAPHAEL OMMER
(Get full report from official database of BE for RAPHAEL OMMER)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAPHAEL OMMER
Addition kinds of activities for RAPHAEL OMMER

273201. Boeken, alleen afdrukken | Books, printing only
372800. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
655299. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
20410203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld | Pancake batter, frozen or refrigerated
39490509. Spraakoproepen | Game calls
51629904. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
76410201. Antieke meubels reparatie en restauratie | Antique furniture repair and restoration
87310205. Industrieel laboratorium, behalve het testen | Industrial laboratory, except testing

Werken bij RAPHAEL OMMER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAPHAEL OMMER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAPHAEL OMMER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAPHAEL OMMER. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - walking floor of afzetcontainers - hoog loon! (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U wordt ingezet als chauffeur van een walking floor (hydraulische achterklep) of afzetcontainers met aanhangwagen (haaksysteem). Voor de walking floor: u bent bestuurder én belader. Op een kwartier ben je gelost, maar dan ruim je nadien ook de restjes op in de oplegger. Het zijn vooral dagritten tussen de 2 sites van het bedrijf, Brussel is zowat het verste dat je moet rijden. Voor de afzetcontainers: ophalen/leveren afzetcontainers voor houtafval, gans Belgie + N-Fr.

 • Werfelektricien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

 • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Chocolatier DUMON

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

 • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van RAPHAEL OMMER in sociale netwerken
Look for responds of RAPHAEL OMMER in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAPHAEL OMMER. Laat een reactie achter voor RAPHAEL OMMER. RAPHAEL OMMER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAPHAEL OMMER. Leave a respond for RAPHAEL OMMER. RAPHAEL OMMER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAPHAEL OMMER op de google maps. Adres en contacten RAPHAEL OMMER
Location of RAPHAEL OMMER on the google maps. Address and contacts of RAPHAEL OMMER

Andere gerelateerde bedrijven als come RAPHAEL OMMER RAPHAEL OMMER: FLOMYA BRUSSELS SA | Top Estate Immobili?n BVBA | Inreas BVBA | H?TEL DES ROCHES | INFRADIS REAL ESTATE

Other related companies as RAPHAEL OMMER: FLOMYA BRUSSELS SA | Top Estate Immobili?n BVBA | Inreas BVBA | H?TEL DES ROCHES | INFRADIS REAL ESTATE

RAPHAEL OMMER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAPHAEL OMMER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05297302246. Het bedrijf RAPHAEL OMMER bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HAECHT 140; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van RAPHAEL OMMER is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAPHAEL OMMER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAPHAEL OMMER, openstaande posities, locatie van RAPHAEL OMMER op de kaart.

RAPHAEL OMMER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAPHAEL OMMER, company assigned to the tax number BE05297302246. The company RAPHAEL OMMER is located at the address: CHAUSS?E DE HAECHT 140; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of RAPHAEL OMMER is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RAPHAEL OMMER is not available. You also can look at reviews of RAPHAEL OMMER, open positions, location of RAPHAEL OMMER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAPHAEL OMMER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAPHAEL OMMER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAPHAEL OMMER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAPHAEL OMMER, employees, financial statistics.