FLOMYA BRUSSELS SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLOMYA BRUSSELS SA
Private companiesCoal Mining • FLOMYA BRUSSELS SA

Contactgegevens FLOMYA BRUSSELS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOMYA BRUSSELS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOMYA BRUSSELS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Pl. Eugene Keym 43, Internal Postal Box 27 PB 27 1170 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-74-23-04 32-26-74-23-04

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOMYA BRUSSELS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOMYA BRUSSELS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOMYA BRUSSELS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOMYA BRUSSELS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOMYA BRUSSELS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOMYA BRUSSELS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOMYA BRUSSELS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOMYA BRUSSELS SA
Products information FLOMYA BRUSSELS SA

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLOMYA BRUSSELS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOMYA BRUSSELS SA
(Get full report from official database of BE for FLOMYA BRUSSELS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOMYA BRUSSELS SA
Addition kinds of activities for FLOMYA BRUSSELS SA

017399. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
14110106. Travertijn, afmeting-steengroeven | Travertine, dimension-quarrying
14799907. Guano mijnbouw | Guano mining
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
36340406. Vaporizers, elektrisch: huishouden | Vaporizers, electric: household
38290500. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
55990101. Vliegtuig, zelfrijdend | Aircraft, self-propelled
58120302. Uitvoeren alleen (behalve pizza) restaurant | Carry-out only (except pizza) restaurant
79220200. Theatrale productie diensten | Theatrical production services

Werken bij FLOMYA BRUSSELS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOMYA BRUSSELS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOMYA BRUSSELS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOMYA BRUSSELS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

  • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van FLOMYA BRUSSELS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLOMYA BRUSSELS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOMYA BRUSSELS SA. Laat een reactie achter voor FLOMYA BRUSSELS SA. FLOMYA BRUSSELS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOMYA BRUSSELS SA. Leave a respond for FLOMYA BRUSSELS SA. FLOMYA BRUSSELS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOMYA BRUSSELS SA op de google maps. Adres en contacten FLOMYA BRUSSELS SA
Location of FLOMYA BRUSSELS SA on the google maps. Address and contacts of FLOMYA BRUSSELS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOMYA BRUSSELS SA FLOMYA BRUSSELS SA: FORTIS | DIE NONNEKES | BUREAU HAYOIS | LUC GOETHALS | Vervaeke L

Other related companies as FLOMYA BRUSSELS SA: FORTIS | DIE NONNEKES | BUREAU HAYOIS | LUC GOETHALS | Vervaeke L

FLOMYA BRUSSELS SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOMYA BRUSSELS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf FLOMYA BRUSSELS SA bevindt zich op het adres: Pl. Eugene Keym 43, Internal Postal Box 27 PB 27 1170 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives. Producten gemaakt in FLOMYA BRUSSELS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOMYA BRUSSELS SA is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOMYA BRUSSELS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOMYA BRUSSELS SA, openstaande posities, locatie van FLOMYA BRUSSELS SA op de kaart.

FLOMYA BRUSSELS SA is a company, that was registered 2013 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLOMYA BRUSSELS SA, company assigned to the tax number BE03794372558. The company FLOMYA BRUSSELS SA is located at the address: Pl. Eugene Keym 43, Internal Postal Box 27 PB 27 1170 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives. Products created in FLOMYA BRUSSELS SA were not found.
The main activity of FLOMYA BRUSSELS SA is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOMYA BRUSSELS SA is not available. You also can look at reviews of FLOMYA BRUSSELS SA, open positions, location of FLOMYA BRUSSELS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOMYA BRUSSELS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOMYA BRUSSELS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOMYA BRUSSELS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOMYA BRUSSELS SA, employees, financial statistics.