QUATTRO

Contactgegevens QUATTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUATTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUATTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE F?TINNE 57; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43424302 (+32-43424302) 43424302 (+32-43424302)

Fax (fax): +32 (13) 809-19-26 +32 (13) 809-19-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUATTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUATTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUATTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUATTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUATTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUATTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUATTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUATTRO
Products information QUATTRO

BTW identificatienummer (tax): BE02072265625
Ondernemingsnummer: 8506683349
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUATTRO
(Get full report from official database of BE for QUATTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUATTRO
Addition kinds of activities for QUATTRO

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
736102. registries | Registries
27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
33640202. Zink en zink-base legering sterven gietstukken | Zinc and zinc-base alloy die-castings
51990302. Cats | Cats
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation
91210203. County commissaris | County commissioner

Werken bij QUATTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUATTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUATTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUATTRO. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatsers interieurbouw (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst op maat gemaakte projecten bij klanten.

 • Administratieve bediende (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

 • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

 • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Konvert Office Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

 • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

 • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van QUATTRO in sociale netwerken
Look for responds of QUATTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUATTRO. Laat een reactie achter voor QUATTRO. QUATTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUATTRO. Leave a respond for QUATTRO. QUATTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUATTRO op de google maps. Adres en contacten QUATTRO
Location of QUATTRO on the google maps. Address and contacts of QUATTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come QUATTRO QUATTRO: VANDENBERGHE | IMAGE FREAKS | VAN GESTEL M. & RAUS F. | RESIDENCE LA SOURCE NV | Surdiacourt G

Other related companies as QUATTRO: VANDENBERGHE | IMAGE FREAKS | VAN GESTEL M. & RAUS F. | RESIDENCE LA SOURCE NV | Surdiacourt G

QUATTRO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUATTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02072265625. Het bedrijf QUATTRO bevindt zich op het adres: RUE DE F?TINNE 57; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van QUATTRO is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUATTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUATTRO, openstaande posities, locatie van QUATTRO op de kaart.

QUATTRO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUATTRO, company assigned to the tax number BE02072265625. The company QUATTRO is located at the address: RUE DE F?TINNE 57; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of QUATTRO is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of QUATTRO is not available. You also can look at reviews of QUATTRO, open positions, location of QUATTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUATTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUATTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUATTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUATTRO, employees, financial statistics.